Μπάσκετ, Ευρωλίγκα
Παναθηναϊκός – Νταρουσάφακα
Novasports2HD, 21.45
Στην ένατη αγωνιστική της Ευρωλίγκας ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τη φιλόδοξη τουρκική Νταρουσάφακα του αμερικανοϊσραηλινού προπονητή Ντέιβιντ Μπλατ, έτοιμος να προσθέσει ακόμα μία νίκη στο ενεργητικό του.

Ελληνική σειρά
«Ταμάμ»
ΑΝΤ1, 23.15
Ο νέος κύκλος βρίσκει την Ελλη να είναι έγκυος και οι ορμόνες της τρελαίνουν και εκείνη αλλά και τους άλλους, με τον Τζεμ να πληρώνει συχνά-πυκνά τα σπασμένα. Παραδόξως αυτός ο χύμα τύπος δείχνει πιο ώριμος από τους άλλους. Θα καταφέρουν η Ελλη και ο Τζεμ να αποδείξουν ότι είναι αρκετά ώριμοι ώστε να έχουν τη δική τους οικογένεια; Η Μυρτώ και ο Μετίν προσπαθούν, ο καθένας με τον τρόπο του, να συνηθίσουν στη νέα κατάσταση και έτσι περνούν… κρίσεις: ηλικίας, πανικού, στη σχέση τους. Είναι συμπέθεροι; Είναι εραστές; Είναι παππούδες; Ολα μαζί ή τίποτα; Η Ντιλέκ έχει περάσει στην Ιατρική και αφιερώνει όλη της την ενέργεια στις σπουδές της. Αιτία και ο μέντοράς της στη σχολή, ο γοητευτικός καθηγητής Θάνος Ιακώβου. Ο Τεό νιώθει παραμελημένος και προσπαθεί να την πείσει να παντρευτούν και να μείνουν μαζί. Μαζί ή χώρια;
Ξένες ταινίες
«Ο Ιντιάνα Τζόουνς και η τελευταία σταυροφορία»
(Indiana Jones and the last crusade)

ΑΝΤ1, 00.15
Στην τρίτη περιπέτεια του Ιντιάνα Τζόουνς (Χάρισον Φορντ) η παράσταση ανήκει στον Σον Κόνερι, ο οποίος υποδύεται τον επίσης αρχαιολόγο πατέρα του τυχοδιώκτη ήρωα. Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ στη σκηνοθεσία. (ΗΠΑ, 1989, 127′)
«The wind rises» (Kaze Tachinu)
ΕΡΤ1, 01.30
Ιαπωνικά κόμικς του Χαγιάο Μιγιαζάκι βασισμένα στην αληθινή ιστορία ενός μηχανικού σχεδιαστή αεροπλάνων για την πολεμική αεροπορία κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. (Ιαπωνία, 2013, 120′)

HeliosPlus