Ποδόσφαιρο, Γιουρόπα Λιγκ
Ολυμπιακός – Γιουνγκ Μπόις
Cosmote Sport3HD, 22.05
Οι Ερυθρόλευκοι υποδέχονται στο «Γ. Καραϊσκάκης» την ελβετική Γιουνγκ Μπόις με στόχο την πρόκριση στην επόμενη φάση και την πρώτη θέση στον όμιλο.


Ελληνική σειρά
«Δίδυμα φεγγάρια»
ΑΝΤ1, 20.00
Οι άντρες που απήγαγαν τον Φίλιππο, τον πηγαίνουν σε ένα ερημικό σπίτι και του ζητούν να κάνει κάτι ανήκουστο. Στο μεταξύ, ο Γιώργος χτυπά την πόρτα της Αφροδίτης σαν μανιακός και απειλεί να τη σκοτώσει. Ο Βασίλης επιστρέφει στο σπίτι του Ταξόπουλου και η Αρετή δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά της. Ο Στέργιος απειλεί ανοιχτά τον Ορέστη και του λέει ότι θα αποκαλύψει το ένοχο μυστικό του από το παρελθόν. Ο Ορέστης το λέει αυτό στην Αννα Μακρή και μαζί προσπαθούν να βρουν μια λύση.
Ξένες ταινίες
«Η κληρονομιά του Μπορν»
(The Bourne legacy)
Star, 22.00
Ο Τόνι Γκιλρόι, σεναριογράφος των τριών περιπετειών με τον Ματ Ντέιμον στον ρόλο τού χωρίς μνήμη πράκτορα Τζέισον Μπορν, σκηνοθέτησε μια τέταρτη ταινία με τον Τζέρεμι Ρένερ σε έναν αντίστοιχο ρόλο υπερπράκτορα, η ζωή του οποίου εξαρτάται από τα γεγονότα των τριών προηγούμενων ταινιών. Συμπρωταγωνιστεί ο Εντουαρντ Νόρτον. (ΗΠΑ, 2012, 127′)
«Ορια αντοχής»
(Vertical limit)

Mega, 24.00
Ενας νεαρός ορειβάτης (Κρις Ο’ Ντόνελ) αγωνίζεται να σώσει την εγκλωβισμένη στα Ιμαλάια αδελφή του (Ρόμπιν Τάνεϊ). Οι επικίνδυνες λήψεις με φόντο τις απόκρημνες, χιονισμένες περιοχές του Κ2, μιας από τις δυσκολότερες βουνοκορφές του Εβερεστ, είναι το στοιχείο που μένει στη μνήμη μετά την εμπειρία αυτής της δυναμικής περιπέτειας, που δεν προδίδει στο ελάχιστο τον τίτλο της. Η σκηνοθεσία είναι του Μάρτιν Κάμπελ, τελευταία επιτυχία του οποίου ήταν το «Casino Royale». (ΗΠΑ, 2000, 119′)

HeliosPlus