Ξένη σειρά

«La Senora»
ΕΡΤ2, 19.00
Η ζωή της πλούσιας, αστικής οικογένειας των Μάρκες, που επέστρεψαν στην Ισπανία από τη Λατινική Αμερική, έχοντας πλουτίσει από τις επιχειρήσεις τους σε ορυχεία σιδήρου και εργοστάσια καπνού. Μέσα από τις ζωές και τις περιπέτειες των μελών της οικογένειας σκιαγραφείται η ισπανική κοινωνία της δεκαετίας του 1920. Η σειρά πραγματεύεται τον έρωτα και τις περιπέτειες δύο νέων: της Βικτόρια και του Aνχελ. Πρόκειται για δύο νέους από διαφορετικές κοινωνικές τάξεις, που ζουν σε μια επαρχιακή πόλη στη Bόρεια Ισπανία και ερωτεύονται, αλλά οι ζωές τους θα τραβήξουν διαφορετικό δρόμο.

Ξένες ταινίες

«Lock-out»
Star, 22.00
Η MS One είναι μια φυλακή πειραμάτων στο Διάστημα, όπου κρατούνται 500 από τους πιο επικίνδυνους εγκληματίες της Γης σε κατάσταση τεχνητού ύπνου. Οταν μια ανθρωπιστική αποστολή, στην οποία ηγείται η Εμιλι, κόρη του αμερικανού προέδρου, επισκέπτεται τη φυλακή, έρχεται αντιμέτωπη με μια απίστευτα βίαιη ανταρσία. (ΗΠΑ / Γαλλία, 2012, 87′)

«Μυστικός πράκτορας Σαρπ: επιχείρηση μαζορέτες» (Man of the house)
Mega, 23.00
Σε αυτή την ξεκαρδιστική περιπέτεια ο τεξανός σερίφης Ρόλαντ Σαρπ αναλαμβάνει την καινούργια του αποστολή: να προστατέψει τον μάρτυρα δολοφονίας του ανθρώπου-κλειδί στην υπόθεση καταδίωξης ενός από τους μεγαλύτερους εμπόρους ναρκωτικών. Ο μάρτυρας δεν είναι ένας, αλλά πολλοί ή μάλλον πολλές… Για την ακρίβεια, είναι ένα ολόκληρο γκρουπ από μαζορέτες! Και το μόνο που θέλουν να κάνουν αυτές οι πέντε πονηρές και καλλίγραμμες κοπέλες είναι να διασκεδάσουν. Ο Σαρπ πρέπει τώρα να δουλέψει μυστικά και να παραστήσει τον προπονητή τους, ώστε να μπορέσει να τις κρατήσει υπό έλεγχο, κάτι που αποδεικνύεται να είναι η πιο δύσκολη αποστολή της τριαντάχρονης καριέρας του. (ΗΠΑ, 2005, 96′)

HeliosPlus