Ελληνική σειρά

«Η λέξη που δεν λες»
Alpha, 21.50
Μια οικογένεια σαν όλες τις άλλες. Ένα παιδί σαν όλα τα άλλα. Ή μήπως όχι; Ο μικρός Παυλής έχει χτίσει έναν δικό του «διαφορετικό» κόσμο, έναν κόσμο με μουσικές, χρώματα και συναισθήματα. Η Ελένη και ο Γιάννης, οι γονείς του, τον φωνάζουν «διάνοια».Ο ερχομός, όμως, του Βασίλη, του μικρότερου αδελφού της Ελένης και της γυναίκας του Ιωάννας, θα ανατρέψει την «κανονικότητα» της ζωής τους. Ο Παύλος, ο παππούς, είναι ο μόνος που αποφασίζει να δει την αλήθεια κατάματα και ανοίγει τον ασκό του Αιόλου. Η οικογένεια αντιμέτωπη με την αλήθεια. Τον αυτισμό του γιου της. Κυρίως, όμως, αντιμέτωπη με τα δικά της προβλήματα επικοινωνίας.
Ελληνική ταινία


«Χαρά»
ΕΡΤ2, 21.50
Η Χαρά αρπάζει ένα μωρό από ένα μαιευτήριο χωρίς να γίνει αντιληπτή. Η αστυνομία κινητοποιείται για να την εντοπίσει, αλλά εκείνη δεν προσπαθεί να ξεφύγει, ούτε δίνει σημασία στις ειδήσεις που κατακλύζουν τις τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές. Περνάει δύο μέρες με το μωρό και φαίνεται να το λατρεύει σαν να ήταν δικό της. Δείχνει αληθινά ευτυχισμένη. Κατά τη διάρκεια μιας εκδρομής τους, ένας κακοποιός την υποψιάζεται και της στήνει ενέδρα για να της πάρει το μωρό και να το πουλήσει. Ακολουθεί άγρια συμπλοκή και η Χαρά τον σκοτώνει. (2012, 80′)
Ξένη ταινία

«Ζωή από την αρχή»
(Reign over me)
Mega, 00.40
Ο Τσάρλι αισθάνεται χαμένος μετά την ξαφνική απώλεια της οικογένειάς του στην τρομοκρατική επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου. Όταν όμως συναντά τυχαία τον παλιό συμφοιτητή του Αλαν, όλα αλλάζουν προς το καλύτερο. Μαζί, θα ξαναχτίσουν τη φιλία τους, θα πιστέψουν στη δύναμη της κάθε στιγμής και θα ανακαλύψουν τις αληθινές αξίες της ζωής στα απλά πράγματα. (ΗΠΑ, 2007, 119′)

HeliosPlus