Εκποµπή µαγειρικής
«Chef στον αέρα»
ΣΚΑΪ, 16.45
Η Ελένη Ψυχούλη συνεχίζει την έρευνα εντός και εκτός στούντιο για να μας παρουσιάσει μάγειρες, ζαχαροπλάστες, εξειδικευμένους επαγγελματίες και λάτρεις του καλού φαγητού.

Ελληνική σειρά
«Αστέρας Ραχούλας»
Alpha, 21.50
Δύο χωριά που τα χωρίζει χρόνια άσβεστο μίσος. Δύο ποδοσφαιρικές ομάδες. Ενα τεράστιο έπαθλο. Ο Αρης Ζαγορίτης ύστερα από δύο χρόνια προπονητικής απραξίας έχει πιάσει πάτο. Ο Αστέρας Ραχούλας, η ομάδα του χωριού του, βρίσκεται σε χειρότερη κατάσταση και τον χρειάζεται. Προκηρύσσεται διαγωνισμός ΕΣΠΑ και η φτωχή Ραχούλα συμμετέχει με σκοπό να αποκτήσει ένα γήπεδο-κόσμημα. Για να πετύχει το «πολυπόθητο» γήπεδο, όμως, θα πρέπει να ξεπεράσει το μισητό Παραδείσι στη βαθμολογία την τρέχουσα σεζόν.
Ξένες ταινίες
«Ο υποκινητής»
(Inside man)

Star, 22.00
Μια συμμορία ληστών καταλαμβάνει παράρτημα τράπεζας με ομήρους στην καρδιά του νεοϋορκέζικου Μανχάταν. Σύντομα αρχίζει το παιχνίδι της γάτας και του ποντικού ανάμεσα στον ευφυή αρχηγό της σπείρας (Κλάιβ Οουεν) και στον ικανό αστυνομικό που έχει αναλάβει την ευθύνη των διαπραγματεύσεων (Ντενζέλ Ουάσιγκτον). (ΗΠΑ, 2006, 119′)

«Επίθεση στον συρμό 123»
(The taking of Pelham 123)
Μega, 23.00
Ενας συντονιστής κυκλοφορίας του μετρό της Νέας Υόρκης (Ντενζέλ Ουάσιγκτον) προσπαθεί να επικοινωνήσει με τον ψυχωτικό πρώην κατάδικο (Τζον Τραβότα) που έχει καταλάβει ένα βαγόνι. Aρκετά διαφοροποιημένο και συναρπαστικό ριμέικ μιας περιπέτειας του 1974, με τους Γουόλτερ Ματάου, Ρόμπερτ Σο στους ρόλους των Ουάσιγκτον, Τραβόλτα αντιστοίχως. Σκηνοθεσία: Τόνι Σκοτ. (ΗΠΑ, 2009, 106′)
«Βασικό ένστικτο»
(Basic instict)
Alpha, 23.30
Ενας αστυνομικός του Σαν Φρανσίσκο (Μάικλ Ντάγκλας) ερωτεύεται τη βασική ύποπτη μιας δολοφονίας (Σάρον Στόουν). Θρίλερ-θρύλος του Πολ Βερχόφεν σε σενάριο Τζο Εστερχαζ, κόστους 3 εκατ. δολαρίων! (HΠΑ, 1992, 122′)

HeliosPlus