Μπάσκετ, Ευρωλίγκα
ΤΣΣΚΑ – Παναθηναϊκός
Novasports2HD, 20.00
Ο Παναθηναϊκός μπορεί να μην είναι το φαβορί απέναντι στους πρωταθλητές Ευρώπης, θα παλέψει όμως για τη νίκη.

Ελληνική σειρά
«Προδοσίες»
ΣΚΑΪ, 19.00
Η σχεδιασμένη από τον Πετκόφ δολοφονία του Αρη ανατρέπεται τελευταία στιγμή από τον Παύλο, αλλά προκαλεί νέες αναταράξεις. Η Λούση γίνεται έξαλλη με τη Ζωή, συγκρούονται, και της απαγορεύει να ξαναδεί τον Αρη. Η Μαρίνα, θυμωμένη με την Κλαίρη, αλλά και με τον Μάρκο, παίρνει άλλες αποφάσεις. Η κόντρα που ήδη υπήρχε ανάμεσα στον γιο του Αναστασίου και στη Μυρτώ ξαναφουντώνει, με αφορμή την άρνηση του Αναστασίου να φύγει από την Κύπρο. Φτάνει η μεγάλη στιγμή που θα αποσυνδέσουν τον Αρη από τον αναπνευστήρα.


Ξένες ταινίες
«Ταυτότητα»
(Identity)

Mega, 23.00
Μια νύχτα με σφοδρή καταιγίδα, δέκα ταξιδιώτες, άγνωστοι μεταξύ τους, βρίσκουν καταφύγιο σε ένα απομονωμένο μοτέλ. Οταν όμως ένας-ένας αρχίζουν να δολοφονούνται μυστηριωδώς, οι παγιδευμένοι υποπτεύονται ότι ίσως δεν βρέθηκαν εκεί από σύμπτωση. Η τρομακτική αλήθεια, που ξεπερνά κάθε φαντασία, κρύβεται στην ταυτότητα του δολοφόνου. Μήπως κάθε μας επιλογή έχει ήδη γίνει από άλλους για μας; Μήπως δεν υπάρχουν συμπτώσεις στη ζωή, αλλά η μοίρα μας είναι προκαθορισμένη; Ψυχολογικό θρίλερ, με ευρηματικές ανατροπές και απρόοπτη λύση, με την υπογραφή του σκηνοθέτη Τζέιμς Μάνγκολντ και της παραγωγού Κάθι Κόνραντ. (ΗΠΑ, 2003, 90′)

«Αλφι»
(Alfie)

ΑΝΤ1, 23.15
Κυνικός, σεξιστής και κούκλος, ο Αλφι (Τζουντ Λο) είναι το «μοντέλο» του σύγχρονου πλέιμποϊ και θα βρει τον δάσκαλό του. Συμπαθές ριμέικ της ομότιτλης ταινίας του 1965 με τον Μάικλ Κέιν, σε σκηνοθεσία Τσαρλς Σάγερ. (2004, ΗΠΑ, 101′)

HeliosPlus