Ποδόσφαιρο, Γιουρόπα Λιγκ



Σταντάρ Λιέγης – Παναθηναϊκός
OTEsport2HD, 20.00
Μετά τις ήττες από Αγιαξ και Θέλτα, ο Παναθηναϊκός αναζητεί στη Λιέγη τους πρώτους βαθμούς του στον όμιλο.
Ελληνική σειρά
«Δίδυμα φεγγάρια»
ΑΝΤ1, 20.00
Η Αγάπη, απογοητευμένη, αποχαιρετά απαξιωτικά τον Φίλιππο και φεύγει. Υστερα από λίγο γυρίζει καταρρακωμένη στο σπίτι, κλαίει με λυγμούς γι’ αυτό που έγινε και τότε, χωρίς να το περιμένει, βρίσκει στήριγμα στον Στέργιο! Ο Παύλος και η Αλίκη μαθαίνουν ότι ο Στέργιος και η Ελισάβετ έκαναν πάρτι-έκπληξη στην Αγάπη και πέφτουν από τα σύννεφα.
Ξένες ταινίες



«Παιχνίδια εξουσίας»


(Charlie Wilson’s war)
Alpha, 21.50
Η αληθινή ιστορία του πλέιμποϊ γερουσιαστή Τσάρλι Γουίλσον (Toμ Χανκς), του πράκτορα της CIA Γκαστ Αβράκοτος (Φίλιπ Σίμορ Χόφμαν) και μιας κοσμικής κυρίας από το Χιούστον (Τζούλια Ρόμπερτς) που διηύθυναν την επιτυχημένη μυστική επιχείρηση «Κυκλώνας» στο Αφγανιστάν τη δεκαετία του 1980, η οποία έκρινε την έκβαση υπέρ των μουτζαχεντίν απέναντι στα σοβιετικά στρατεύματα. Σκηνοθεσία: Μάικ Νίκολς. (ΗΠΑ, 2007, 122′)
«Ψύχωση»


(Obsessed)
Mega, 23.00
Οταν ο επιτυχημένος οικονομικός αναλυτής Ντέρεκ Τσαρλς μετακομίζει στο καινούργιο του σπίτι στο Λος Αντζελες μαζί με τη σύζυγό του Σάρον και τον γιο του, όλα τα όνειρά του μοιάζουν να έχουν πραγματοποιηθεί. Οταν όμως η Λίζα, μια καινούργια νεαρή υπάλληλος, προσλαμβάνεται στην εταιρεία του, η τακτοποιημένη ζωή του Ντέρεκ ανατρέπεται. Υστερα από μια στενή επαφή με τον Ντέρεκ σε ένα εταιρικό πάρτι, η Λίζα χάνει κάθε έλεγχο και τον καταδιώκει, θέτοντας την καριέρα του αλλά και τον γάμο του σε κίνδυνο. Η Σάρον όμως δεν είναι διατεθειμένη να αφήσει μια ξένη γυναίκα να καταστρέψει την οικογένειά της. (ΗΠΑ, 2009, 108′)

HeliosPlus