Ποδόσφαιρο, Τσάμπιονς Λιγκ
Μπαρτσελόνα – Μάντσεστερ Σίτι
ΕΡΤ1 & ΟΤΕsport2HD, 21.45
Στο μεγάλο παιχνίδι του 3ου ομίλου η Μπαρτσελόνα επιζητεί τη νίκη, για να διευρύνει τη διαφορά της από τη Μάντσεστερ Σίτι.
Ελληνική σειρά
«Το σόι σου»
Alpha, 21.00
Ο Διονύσης έχει σκοπό να πάει να βρει δουλειά στην Ινδία για να είναι μαζί με την Αλίνα και ζητάει τη βοήθεια του Σάββα και της Λυδίας για να το ανακοινώσει στην υπόλοιπη οικογένεια, μια και ξέρει ότι οι αντιδράσεις τους δεν θα είναι ενθαρρυντικές. Παράλληλα η Χαρούλα λαμβάνει μια ειδοποίηση από την αστυνομία ότι του έχει έρθει το χαρτί από τον στρατό και ψάχνει και εκείνη πώς να του το φέρει με τρόπο, γνωρίζοντας ότι είναι τελείως αρνητικός. Μια μεγάλη παρεξήγηση ξεδιπλώνεται στη συνάντηση όλων, που καταλήγει σε μεγάλο καβγά μεταξύ Βαγγέλη και Χαρούλας. Πού θα πάει τελικά ο Διονύσης; Μήπως τσάμπα τελικά τον έβαλαν οι άντρες της οικογένειας να ξυρίσει το μούσι;


Ξένες ταινίες
«Το καρφί»
(Snitch)
Star, 22.00
Ο επιχειρηματίας Τζον Μάθιους συντρίβεται όταν ο 18χρονος γιος του Τζέισον συλλαμβάνεται με ένα πακέτο που του έδωσε ένας φίλος του, χωρίς να γνωρίζει ότι περιείχε παράνομες ναρκωτικές ουσίες, και καταδικάζεται σε δεκαετή κάθειρξη. Οταν ο γιος του απορρίπτει προσφορά της φιλόδοξης εισαγγελέως για μείωση της ποινής του εάν παρείχε στοιχεία εναντίον κάποιου άλλου, της ζητεί να εισχωρήσει ως μυστικός πράκτορας στον κόσμο των ναρκωτικών. (ΗΠΑ, 2013, 102′)

«Επτά ζωές»
(Seven pounds)

Mega, 23.00
Eνδιαφέρον στη θέασή του δράμα του Γκαμπριέλε Μουτσίνο, με τον Γουίλ Σμιθ στον ρόλο ενός μυστηριώδους «καλού Σαμαρείτη», ο οποίος προσπαθεί να βελτιώσει τη ζωή επτά ανθρώπων. (ΗΠΑ, 2009, 118′)

HeliosPlus