Ελληνική σειρά
Συμμαθητές
ΑΝΤ1, 22.15
Ηρθε η ώρα οι συμμαθητές να περάσουν εκ νέου εξετάσεις για τρίτη χρονιά. Οι εξετάσεις όμως εφέτος έχουν γρίφους και ερωτήματα για δυνατούς λύτες. Στο πρώτο επεισόδιο του τρίτου κύκλου η Μαριλένα μετακομίζει στο σπίτι της Βάλιας, αποφασισμένη να πάρει πίσω το σπίτι και την εταιρεία του πατέρα της. Ομως μια μεγάλη έκπληξη είναι στον δρόμο από Αργεντινή. Η Τατιάνα κάνει το τεστ DNA αλλά, ελπίζοντας να μη χρειαστεί να μάθει ποτέ τα αποτελέσματα, κλείνει ραντεβού στον Αριστείδη και την Ιριδα με σκοπό μια συμβιβαστική λύση.
Ξένες ταινίες
«Ο τιμωρός»
(The punisher)
Mega, 23.00
Η δημοφιλής φιγούρα των Marvel Comic, που έχει γράψει ανάλογη ιστορία με αυτή των X-Men και του Spiderman, «επιτίθεται» στη μεγάλη οθόνη. Οταν μετά την τελευταία του αποστολή ως ειδικού πράκτορα του FBI, οι αντίπαλοί του ξεκληρίζουν την οικογένειά του, ο Φρανκ Καστλ μετατρέπεται σε αδίστακτο κυνηγό εγκληματιών, με έναν και μοναδικό σκοπό: να αποδώσει δικαιοσύνη. Οπλισμένος με τρομακτική ευφυΐα και σιδερένια θέληση, δεν αναζητεί την εκδίκηση, αλλά την τιμωρία. (ΗΠΑ, 2004, 119′)
«Φονικό όπλο Νο 3»
(Lethal weapon 3)
STAR, 23.30
Ο Ρότζερ χρειάζεται μόνο εφτά ημέρες για να βγει στη σύνταξη και θέλει να περάσει αυτές τις μέρες όσο γίνεται πιο ήρεμα. Ο παρτενέρ του, ο Μάρτιν, όμως έχει αντίθετη γνώμη. Ετσι, αποφασίζει να του κάνει τη ζωή δύσκολη, μήπως και παραιτηθεί από την απόφασή του να εγκαταλείψει το Σώμα. Παράλληλα, οι δυο τους ερευνούν μια υπόθεση κλοπής πυρομαχικών από τις αποθήκες του Αστυνομικού Τμήματος και όλες οι ενδείξεις τούς οδηγούν στον Τζακ Τράβις, πρώην αστυνομικό. (ΗΠΑ, 1992, 110′)

HeliosPlus