Ελληνική ταινία
«Ακάλυπτος»


ΑΝΤ1, 20.00
Ο Αντρέας είναι μεγαλομεσίτης. Αγαπά τη γυναίκα του, θαυμάζει το «ωραίο φύλο», πιστεύει ότι οι γυναίκες κερδίζονται με το χρήμα, ότι η φοροδιαφυγή είναι προσφορά στην οικονομική ανάπτυξη και θα έδινε και τη ζωή του για τον φίλο του. Αντιμετωπίζει την κρίση σαν να μην ήρθε ποτέ και προσφέρει «φιλέτα» σε γερμανούς και άραβες επενδυτές. Δεν μπορεί στιγμή χωρίς τον κολλητό του, τον Μάκη, γνωστό και ως «Τίγρη». Βασισμένο στο μυθιστόρημα του Λευτέρη Καπώνη «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή». (2013, 94′)


Ξένες ταινίες
«Θα κλέψω τη νύφη»
(Made of honor)


Mega, 21.00
Ο Τομ έχει την τέλεια ζωή και ξέρει ότι πάντα μπορεί να βασίζεται στη Χάνα, την καλύτερή του φίλη, που αποτελεί και τη μοναδική σταθερότητα στη ζωή του. Ολα κυλούν ιδανικά ως τη στιγμή που εκείνη φεύγει για επαγγελματικό ταξίδι. Τότε εκείνος ανακαλύπτει ότι η ζωή του είναι τελείως κενή και αποφασίζει να τη ζητήσει σε γάμο μόλις γυρίσει. Εκείνη όμως έχει ήδη αρραβωνιαστεί και σκοπεύει να περάσει το υπόλοιπο της ζωής της στην Αγγλία. (ΗΠΑ, 2008, 110′)
«Η Εποχή των Παγετώνων»


(Ice age)


Star, 21.00
Είκοσι χιλιάδες χρόνια πριν, η Γη δεν ήταν όπως τη γνωρίζουμε, μόλις είχε αρχίσει η Εποχή των Παγετώνων. Ακολουθώντας το ένστικτο της επιβίωσης τα ζώα μεταναστεύουν. Ολα εκτός από τον Μάνι, ένα μαλλιαρό μαμούθ, και τον βραδύποδα Σιντ. Οι δύο ήρωες συναντούν ένα εγκαταλελειμμένο μωράκι και αποφασίζουν να το πάνε στην οικογένειά του ξεκινώντας ένα μακρύ ταξίδι γεμάτο εμπόδια και φοβερές περιπέτειες. Στην παρέα προστίθενται ο Ντιέγκο, ένας κουτοπόνηρος τίγρης, ενώ ο γκαφατζής σκίουρος Σκρατ προσπαθεί απεγνωσμένα να θάψει τον πολύτιμο θησαυρό του, ένα βελανίδι. (ΗΠΑ, 2002, 73′)

HeliosPlus