Ελληνική σειρά
«Δίδυμα φεγγάρια»
ΑΝΤ1, 20.00
Ο Παύλος καλεί την Αλίκη στο σπίτι του και διώχνει τους πάντες για να εξασφαλίσει πως θα μείνουν μόνοι. Συγχρόνως ο Αμβρόσιος δέχεται την επίσκεψη της Ελισάβετ, η οποία του ανακοινώνει ότι θέλει να αφιερωθεί στον Θεό. Εν τω μεταξύ η Μάρθα εισβάλλει στο σπίτι του Φίλιππου και του κάνει ερωτική εξομολόγηση, τη στιγμή που η Λένια είναι εκεί και τα βλέπει όλα.


Ξένες ταινίες
«Ζωολογικός τύπος»


(Zookeeper)
Alpha, 22.00
Παρ’ όλο που ο Γκρίφιν Κέις λατρεύει τη δουλειά του ως επιστάτη στον ζωολογικό κήπο άγριων ζώων του Φράνκλιν Παρκ, βαθιά μέσα του γνωρίζει ότι με αυτό το επάγγελμα δεν θα καταφέρει ποτέ να έχει στο πλευρό του τη Στέφανι, με την οποία είναι τρελά ερωτευμένος. Οταν του δοθεί η ευκαιρία να ασχοληθεί με την πώληση πολυτελών αυτοκινήτων, δεν θα το σκεφθεί και πολύ να τα παρατήσει. Λογαριάζει όμως χωρίς τον… ξενοδόχο, αφού τα ζώα που φρόντιζε ξέρουν ότι δεν θα βρουν καλύτερο επιστάτη. (ΗΠΑ, 2011, 90′)
«Αόρατο άγγιγμα»
(Hollow man)
Mega, 23.00
Σε στρατιωτικό εργαστήριο απορρήτων ερευνών μια ομάδα νεαρών επιστημόνων ανακαλύπτει το «κλειδί» που επιτρέπει στον άνθρωπο να γίνει αόρατος. Η αλαζονεία του αρχηγού της ομάδας Σεμπάστιαν Κέιν τον οδηγεί στο απόλυτο ρίσκο να δοκιμάσει ο ίδιος τη διαδικασία του παράτολμου αυτού πειράματος. Δυστυχώς για όλους γίνεται όντως αόρατος και κανείς δεν είναι σε θέση να αντιστρέψει την κατάσταση. Τη σκηνοθεσία της ταινίας υπογράφει ο καταξιωμένος Πολ Βερχόφεν. (ΗΠΑ, 2000, 114′)
«Η Κοκκινοσκουφίτσα»
(Red riding hood)


Star, 23.00
Θρίλερ εκδοχή του γνωστού παιδικού παραμυθιού, με τους Αμάντα Σέφριντ και Γκάρι Ολντμαν, σε σκηνοθεσία Κάθριν Χάρντγουικ («Λυκόφως»). (ΗΠΑ, 2011, 92′)

HeliosPlus