Ποδόσφαιρο, Europa league

Θέλτα – Παναθηναϊκός
ΟΤΕsport2HD, 20.00

Σλόβαν – ΠΑΟΚ
ΟΤΕsport2HD, 20.00

Ολυμπιακός – ΑΠΟΕΛ
ΟΤΕsport3HD, 22.05
Ελληνική ταινία

«Τζένη, Τζένη»
Αlpha, 20.00
Ερωτικές διακλαδώσεις και πολιτικές τρικλοποδιές ανάμεσα σε δύο οικογένειες πολιτικών αντιπάλων που θέλουν να παντρέψουν τα παιδιά τους για τους ευνόητους λόγους συμφερόντων. Αισθηματική κωμωδία «πολιτικών προεκτάσεων» του Ντίνου Δημόπουλου, με τους Τζένη Καρέζη, Ανδρέα Μπάρκουλη, Λάμπρο Κωνσταντάρα και Διονύση Παπαγιαννόπουλο. (1965, 99′)
Ξένες ταινίες

«Η μούμια: η αυτοκρατορία του δράκου»
(The mummy: the tomb of the dragon emperor)
Star, 22.00
Η μούμια επιστρέφει και ο κύκλος του αίματος ανοίγει και πάλι. O Ρικ Ο’Κόνελ, η σύζυγός του Εβελιν Κάρναχαν, ο κουνιάδος του Τζόναθαν και ο γιος του Αλεξ επισκέπτονται την Απω Ανατολή. Οταν ο Αλεξ ξεθάβει τη μούμια ενός αδίστακτου κινέζου αυτοκράτορα, που κουβαλά εδώ και αιώνες την κατάρα μιας μάγισσας, καθώς και έναν αναρίθμητο πήλινο στρατό με μοναδική του αποστολή την προστασία του ηγεμόνα, τα πράγματα περιπλέκονται. (ΗΠΑ/Γερμανία, 2008, 106′)

«Παγιδευμένη στο δίκτυο 2.0»
(The net 2.0)
Mega, 23.00
Συναρπαστικό σίκουελ της επιτυχίας «Παγιδευμένη στο δίκτυο», σε σκηνοθεσία Τσαρλς Γουίνκλερ, γιου του Ιρβιν Γουίνκλερ, που είχε σκηνοθετήσει την πρώτη ταινία με πρωταγωνίστρια τη Σάντρα Μπούλοκ. Η όμορφη Χόουπ Κάσιντι, εξπέρ στους υπολογιστές, ταξιδεύει στην Κωνσταντινούπολη για να αναλάβει την τέλεια δουλειά. Αντί αυτού, πέφτει θύμα μιας καλοστημένης διαδικτυακής πλεκτάνης, που την «εξαφανίζει» από προσώπου γης, σβήνοντας τα στοιχεία της από παντού. Οταν ανακαλύψει τη σοκαριστική αλήθεια, θα προσπαθήσει να πάρει πίσω τη ζωή της, και μάλιστα προτού το εγκληματικό κύκλωμα σβήσει την ταυτότητά της για πάντα. (ΗΠΑ, 2006, 92′)

HeliosPlus