Ποδόσφαιρο, Τσάµπιονς Λιγκ
Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπάγερν
ΕΡΤ1 & ΟΤΕsportHD
Οι δύο ομάδες είχαν βρεθεί πέρυσι αντιμέτωπες στα ημιτελικά της διοργάνωσης, με τον μαδριλένικο σύλλογο να κερδίζει το εισιτήριο της πρόκρισης. Εφέτος Ατλέτικο και Μπάγερν βρίσκονται στον ίδιο όμιλο, με τη δεύτερη να «διψάει» για εκδίκηση.


Ελληνική σειρά
«Προδοσίες»
Σκάι, 19.00
Μετά την έκρηξη στο σκάφος όπου κρατείται ο Μάρκος, ο Παυλίδης παθαίνει καρδιακή προσβολή και επιβεβαιώνεται ότι ο Πέτερ παίζει διπλό παιχνίδι. Η Λούσι ανησυχεί για την τύχη του αδελφού της Μάρκου. Ο Πέτερ σε μια ερωτική τους συνάντηση την καθησυχάζει και εκείνη πείθεται αφού αναλαμβάνει ενεργά τη ναυτιλιακή εταιρεία του πατέρα της. Η Μαρίνα ζει μόνη το δικό της δράμα. Μέσα στην αγωνία και στην αβεβαιότητα μαθαίνει ότι είναι έγκυος. Ο Στέφανος αποφασίζει να φύγει για τη Μυτιλήνη, όπου νομίζει ότι έχει καταφύγει η Ζωή, που έχει εξαφανιστεί, και αφήνει στο σκοτάδι τη Μυρτώ σχετικά με τις πραγματικές του προθέσεις.


Ξένες ταινίες
«Πιάστε τον κοντό» (Get shorty)
Alpha, 22.00
Οι περιπέτειες ενός χαριτωμένου μικροαπατεώνα (Τζον Τραβόλτα) στο Λος Αντζελες όπου αποφασίζει να ασχοληθεί με την κινηματογραφική παραγωγή. Ο Μπάρι Σόνενφελντ υπέγραψε μία από τις καλύτερες κινηματογραφικές μεταφορές μυθιστορημάτων του Ελμορ Λέναρντ, η οποία απέκτησε μια συνέχεια, το «Be cool». Παίζουν: Τζιν Χάκμαν, Ντάνι Ντε Βίτο, Ρενέ Ρούσο. (ΗΠΑ, 1995, 101′)
«Καυτές διακοπές» (Mardi gras: Spring break)
Mega, 23.00
Κάτι σαν διαγωνισμός λευκού T-shirt, κάτι σαν το γνωστό spring break, κάτι σε υπερβολικό αλκοόλ και πολύ περισσότερο από την αθώα προκλητική Κάρμεν Ηλέκτρα που πρωταγωνιστεί σε μια ταινία που ξέρεις ότι έχει happy end. (ΗΠΑ, 2011, 88′)

HeliosPlus