Ξένες ταινίες
«Ερωτευμένοι στη Νέα Υόρκη»


(Happythankyoumoreplease)
ΕΡΤ1, 22.10
Η τρυφερή σχέση πατέρα – γιου – φίλου που θα αναπτυχθεί ανάμεσα σε έναν φέρελπι συγγραφέα και στο μαύρο αγοράκι (Μάικλ Αλτζιέρι) που παίρνει υπό την προστασία του είναι ο καμβάς επάνω στον οποίο ο σκηνοθέτης Τζος Ράντνορ (που είναι και ο πρωταγωνιστής) πλάθει τη συμπαθητική ταινία του. Ο νεαρός θα βρεθεί ανάμεσα σε δύο γυναίκες (Μάλιν Ακερμαν, Κέιτ Μάρα) και ο νοών νοείτω… (ΗΠΑ, 2010, 95′)

«Sex and the city 2»
Alpha, 22.00
Μετά την επιτυχία της πρώτης κινηματογραφικής ταινίας «Sex and the city», τα τέσσερα κορίτσια της διάσημης τηλεοπτικής σειράς που μεταδίδεται ακόμη (Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, Σίνθια Νίξον, Κιμ Κατράλ, Κριστίν Ντέιβις) επέστρεψαν για μια δεύτερη κινηματογραφική ταινία. Αυτή τη φορά έφτασαν ως τη Μέση Ανατολή, ωστόσο το αποτέλεσμα είναι απογοητευτικό. Σε σκηνοθεσία Μάικλ Πάτρικ Κινγκ. Παίζει και η Λάιζα Μινέλι. (ΗΠΑ, 2010, 146′)
«Μια νύχτα στο µουσείο 2»
(Night at the Museum: Battle of the Smithsonian)
Star, 23.10
Η νύχτα έχει πέσει στο Ιδρυμα Σμιθσόνιαν της Ουάσιγκτον. Οι φύλακες έχουν φύγει, τα φώτα έχουν σβήσει, τα παιδιά είναι ήδη στα κρεβάτια τους και κοιμούνται, κι όμως κάτι απίστευτο συμβαίνει, καθώς ο πρώην νυχτοφύλακας Λάρι Ντέιλι (Μπεν Στίλερ) βρίσκεται μπλεγμένος στη μεγαλύτερη και πιο φανταστική περιπέτεια της ζωής του στους διαδρόμους του μεγαλύτερου μουσείου στον κόσμο και πρέπει να προσπαθήσει να σώσει τους πρώην «άψυχους» φίλους του από τους κινδύνους που ελλοχεύουν. (ΗΠΑ, 2009, 100′)

«Ληστεία σε 30 λεπτά»
(30 minutes or less)
Mega, 00.20
Εσύ θα σκεφτόσουν να κάνεις ληστεία σε μια τράπεζα χρησιμοποιώντας ένα παιδικό παιχνίδι ως όπλο; Αν ήσουν τόσο άτυχος όσο ο Νικ, μάλλον θα δοκίμαζες τα πάντα. (ΗΠΑ, 2011, 83′)

HeliosPlus