Εκποµπή
«Προσωπικά»
ΕΡΤ1, 16.00
Ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Μουζάλας μιλάει στην Ελενα Κατρίτση για τις επιπτώσεις που έχει προκαλέσει στη χώρα μας ο μεγάλος αριθμός των εγκλωβισμένων προσφύγων και μεταναστών.

Ξένες ταινίες
«Αρμαγεδδών»
(Armageddon)

Alpha, 22.00
Μια ομάδα ειδικών στις εξορύξεις πετρελαίου αναλαμβάνει την καταστροφή ενός αστεροειδούς που κατευθύνεται απειλητικά προς τον πλανήτη. Εφετζίδικη, θορυβώδης αλλά τελικά χορταστική για το είδος της περιπέτεια του Μάικλ Μπέι με μεγάλα ονόματα (Μπρους Γουίλις, Μπεν Αφλεκ, Λιβ Τάιλερ, Μπίλι Μπομπ Θόρντον κ.ά.). Από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του παραγωγού Τζέρι Μπρουκχάιμερ, με τον οποίο ο Μπέι συνεργάστηκε στην πολύ κατώτερη της αποψινής πολεμική περιπέτεια «Pearl Harbor». (ΗΠΑ, 1998, 144′)

«Παγιδευμένη»
(Trapped)

Mega, 00.10
Ο Τζο και η Τσέριλ Χίκι είναι σπεσιαλίστες στο να αποσπούν χρήματα από πλούσιες οικογένειες, καταστρώνοντας άψογα «ενορχηστρωμένα» σχέδια. Ομως, αυτή τη φορά, απάγοντας την εξάχρονη κόρη των Τζένινγκς, έχουν διαλέξει λάθος λεία. Γιατί τα «θύματα» αρνούνται αυτόν τον ρόλο, αποφασίζοντας να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και να φέρουν πίσω την μικρή Αμπι, πάση θυσία. Και έχουν μόνο 24 ώρες για να το καταφέρουν. (ΗΠΑ, 2002, 99′)
Ελληνική ταινία
«Κόκκινος ουρανός»
Star, 23.15
Ο Αρης και ο Στέλιος, δύο νεαροί που τους ενώνει μια στενή φιλία, επιχειρούν μια καινούργια αρχή στη ζωή τους: στήνουν ένα θερμοκήπιο μπανάνας σε ένα απομακρυσμένο σημείο της Νότιας Κρήτης, με θέα το Λιβυκό Πέλαγος. Διαφορετικοί αλλά και συμπληρωματικοί χαρακτήρες –ο ένας φλογερός και ρωμαλέος, ο άλλος ρομαντικός και καλλιεργημένος –οι δύο νέοι κάνουν τη δουλειά να μοιάζει με παιχνίδι και όλα κυλούν ανέμελα… ως τη στιγμή που εμφανίζεται η Κόρντοβα, μια γερμανίδα με ισπανικό όνομα. Και η αντίστροφη μέτρηση αρχίζει. (2011, 106′)

HeliosPlus