Ξένη σειρά
«La senora»
ΕΡΤ2, 19.00
Στο ορυχείο αποφασίζουν να συνεχίσουν την απεργία, υποκινούμενοι από τους Ενκάρα και Αλεχάντρο. Ο Ανχελ λειτουργεί ως ενδιάμεσος μεταξύ του Μαρκήσιου και των εργατών, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Μπροστά σε αυτή τη συνεχιζόμενη σύγκρουση η Βικτόρια παίρνει την απόφαση να δραστηριοποιηθεί στις οικογενειακές επιχειρήσεις.
Ξένες ταινίες
«Ψάχνοντας τον Νέµο
(Finding Nemo)
Αlpha, 21.50
Οι περιπέτειες ενός τροπικού ψαριού να βρει τον χαμένο γιο του στη μακρινή Αυστραλία. Αξεπέραστα κινούμενα σχέδια της εταιρείας Pixar, σκηνοθετημένα από τον Αντριου Στάντον («WALL-E»). (HΠΑ, 2003, 106′)
«Ζωή από την αρχή»
(Reign over me)
Mega, 01.00
Ο Μάικ Μπάιντερ σκηνοθετεί αυτή την ταινία που αναφέρεται στις συνέπειες της 11ης Σεπτεμβρίου, με ένα καταπληκτικό καστ, με πρωταγωνιστές τον Ανταμ Σάντλερ, τον Ντον Τσιντλ και τη Λιβ Τάιλερ. Ο Τσάρλι αισθάνεται χαμένος μετά την ξαφνική απώλεια της οικογένειάς του στην τρομοκρατική επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου. Οταν όμως συναντά τυχαία τον παλιό συμφοιτητή του Αλαν, όλα αλλάζουν προς το καλύτερο. Μαζί θα ξαναχτίσουν τη φιλία τους, θα πιστέψουν στη δύναμη της κάθε στιγμής και θα ανακαλύψουν τις αληθινές αξίες της ζωής στα απλά πράγματα. (ΗΠΑ, 2007, 119′)
«Λευκή απειλή»
(Bait)

Star, 02.00
Σε μια παραλιακή πόλη της Αυστραλίας ένα φονικό τσουνάμιπαρασύρει και καταστρέφει τα πάντα στο πέρασμά του. Ενα τεράστιο σουπερμάρκετ πλημμυρίζει εγκλωβίζοντας μέσα υπαλλήλους και πελάτες.Οσοι είναι τυχεροί και καταφέρνουν να επιζήσουν προσπαθούν να βρουν διέξοδο στην ελευθερία. Δεν είναι όμως τόσο μόνοι όσο νομίζουν. Ενας μεγαλύτερος κίνδυνος κρύβεται στα νερά που τους έχουν κυκλώσει. Πελώριοι λευκοί καρχαρίες, παρασυρμένοι από το τρομερό κύμα, κυκλοφορούν στο κατάστημα, πεινασμένοι για ανθρώπινη σάρκα. (ΗΠΑ, 2012, 84′)

HeliosPlus