Ξένη σειρά
«CSI Las Vegas»
Σκάι, 23.15
Οι Αρχές ανακαλύπτουν το πτώμα μιας νεαρής κοπέλας κοντά σε μια λιμουζίνα. Ακολουθώντας τα στοιχεία, η ομάδα του CSI Λας Βέγκας μαθαίνει ότι η κοπέλα είχε προσληφθεί σε μια εταιρεία που προσφέρει τη δυνατότητα σε απλούς ανθρώπους να ζήσουν για ένα βράδυ σαν ροκ σταρ. Η κοπέλα είχε πληρωθεί για να παριστάνει τη θαυμάστρια ενός γκρουπ, ενώ άλλοι πελάτες παρίσταναν τα μέλη του.

Ξένες ταινίες
«Μη µου χαλάς τη µέρα»
(The last stand)
Star, 22.00
Ο σερίφης Ρέι Οουενς εγκαταλείπει τη μεγαλούπολη του Λος Αντζελες για να «πατάξει το κακό» στην πιο ήσυχη και γαλήνια συνοριακή πόλη των ΗΠΑ. Αντίπαλός του ο διαβόητος «βαρόνος» των ναρκωτικών Γκαμπριέλ Κορτές, ο οποίος αποφασίζει να μετατρέψει μια απλή μεταγωγή φυλακισμένου σε κινηματογραφική απόδραση επικών διαστάσεων. Θα τα καταφέρει άραγε ο Κορτές να προσπεράσει την ισχυρότατη ενέδρα που του στήνουν οι Αρχές και να ξεγλιστρήσει στο γειτονικό Μεξικό ή θα του κόψουν την πορεία μια για πάντα ο σερίφης Οουενς με το άπειρο προσωπικό του και ο πράκτορας Τζον Μπάνιστερ; (ΗΠΑ, 2013, 95′)

«Τhe international»
Mega, 23.00
Ο πράκτορας της Ιντερπόλ Λούις Σάλιντζερ και η βοηθός του εισαγγελέα του Μανχάταν Ελεανορ Γουίτμαν προσπαθούν να οδηγήσουν στη Δικαιοσύνη έναν από τους πιο απίθανους και πανίσχυρους κατηγορουμένους: μια τράπεζα διεθνούς βεληνεκούς, με οικονομικές και πολιτικές διασυνδέσεις σε διάφορες κυβερνήσεις ανά τον κόσμο. Παρότι ο στόχος τους μοιάζει ακατόρθωτος, οι ίδιοι είναι αποφασισμένοι να εναντιωθούν σε ένα σύστημα που αποδεδειγμένα θα έφτανε ακόμα και στον φόνο για να υπερασπίσει τα συμφέροντά του. (ΗΠΑ, 2009, 118′)

HeliosPlus