Είναι το εκδοτικό γεγονός του Σεπτεμβρίου και ο γάμος της χρονιάς!

Το MARIE CLAIRE, ένας μεγάλος διεθνής τίτλος μόδας με παρουσία 28 χρόνων στην ελληνική αγορά θα φιλοξενείται από την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου και κάθε μήνα στο ΒΗΜΑ.

High end μόδα, smart shopping, παγκόσμια trends, exclusive περιεχόμενο ομορφιάς, καριέρα στον 21ο αιώνα, όλα όσα χρειάζεται να ξέρει μια γυναίκα που σκέφτεται έξυπνα και δείχνει υπέροχη. Όλα όσα αγαπούν και εμπιστεύονται οι αναγνώστριες του MARIE CLAIRE στην ίδια πολυτελή έκδοση.

Τι θα δούμε και θα διαβάσουμε στο πρώτο ανανεωμένο τεύχος: η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ μιλάει για την τέχνη του γάμου και για τη νέα της πολυαναμενόμενη τηλεοπτική σειρά Divorce. Τα πιο ποθητά κομμάτια της σεζόν γεμίζουν, σε μια αποκλειστική φωτογράφηση για το ελληνικό Marie Claire τους δρόμους της Νέας Υόρκης. Οι σάλες του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά ανοίγουν για πρώτη φορά τις πόρτες τους για μια ρομαντική ιστορία μόδας. Ακόμα, τα παπούτσια, οι τσάντες και τα σύνολα που φτιάχνουν το στιλ του φθινοπώρου, η τέχνη να συνδυάζεις το λεοπάρ και πώς οι bloggers βγάζουν 15.000 ευρώ για ένα ποστ στο Ιnstagram. Μαζί, 20 σελίδες με τις πιο όμορφες αγορές για το παιδί.

Το νέο λανσάρισμα και το θρυλικό μότο του περιοδικού «Μια γυναίκα με πάθος» έγινε έμπνευση για μια ασυνήθιστη δημιουργία μόδας και ένα ξεχωριστό τηλεοπτικό γύρισμα. Ένα φόρεμα από πραγματικά πρωτοσέλιδα του ΒΗΜΑΤΟΣ και λαμπερά εξώφυλλα του MARIE CLAIRE θροΐζεται υπό τους ήχους του φλαμένγκο όσο το ελληνικής καταγωγής σούπερ μόντελ Ana Akhvlediani ενσαρκώνει τη σύγχρονη γυναίκα με πάθος!