Ξένη σειρά
«The blacklist» Mega, 01.00
Ο Ρέιμοντ Ρεντ, πρώην κυβερνητικός πράκτορας και περιβόητος φυγάς, παραδίδεται στο FBI για να βοηθήσει στη σύλληψη των πιο επικίνδυνων εγκληματιών του κόσμου που για χρόνια κάλυπτε. Θέτει όμως έναν όρο: να συνεργαστεί αποκλειστικά με τη νεοσύλλεκτη πράκτορα Ελίζαμπεθ, χωρίς κανείς να αντιλαμβάνεται τον λόγο. Καθώς συνεργάζονται η Λιζ μπλέκεται σε μια μυστηριώδη συνωμοσία που αφορά τον θάνατο του πατέρα της αλλά και τον όχι και τόσο αθώο σύζυγό της.

Ξένες ταινίες
«Monte Carlo» Alpha, 21.00
Η Γκρέις έχει μόλις τελειώσει τις σπουδές της και ετοιμάζεται να ταξιδέψει στο Παρίσι με την καλύτερη της φίλη Εμα και την ετεροθαλή αδελφή της Μεγκ. Οταν όμως ο ξεναγός του ταξιδιού αναχωρεί χωρίς αυτές, το όνειρό τους για τις τέλειες διακοπές αρχίζει να μπάζει νερά. Τα πράγματα μπερδεύονται ακόμη περισσότερο όταν λόγω μιας παρεξήγησης οι τρεις φίλες καταλήγουν ανυποψίαστες στο Μόντε Κάρλο. Από τη μια στιγμή στην άλλη θα βρεθούν να περιφέρονται πάνω σε πριγκιπικά γοβάκια, αφού τελικά θα αποδειχθεί ότι κάποιες ατυχίες μπορεί να είναι η βασιλική οδός για τη μεγάλη τύχη. (ΗΠΑ, 2011, 86′)

«Η Οντέτ στ’ άστρα»
(Odette Toulemonde)
ΕΡΤ2, 23.00
Η 40χρονη Οντέτ Τουλμόντ, μια καθημερινή γυναίκα, δεν έχει και πολλούς λόγους να είναι ευτυχισμένη αλλά είναι. Ο γοητευτικός και πλούσιος συγγραφέας Μπαλτάζαρ Μπαλσάν έχει κάθε λόγο να είναι ευτυχισμένος αλλά δεν είναι. Η Οντέτ είναι χήρα και ζει σε ένα μικρό διαμέρισμα με το γιο της και την κόρη της. Τη μοναδική ευτυχία τη βρίσκει μέσα στις σελίδες των μυθιστορημάτων του Μπαλτάζαρ Μπαλσάν. Υστερα από δύο άτυχες και πολύ σύντομες συναντήσεις τους ο Μπαλτάζαρ Μπαλσάν θα βρεθεί εντελώς αναπάντεχα να χτυπά το κουδούνι στην πόρτα της Οντέτ. (Γαλλία / Βέλγιο, 2006, 94′)

HeliosPlus