Αθλητική εκπομπή
Kick off Σκάι, 23.15
Ολη η αθλητική επικαιρότητα του Σαββατοκύριακου κάθε Κυριακή. Στην παρουσίαση της εκπομπής το δίδυμο Κώστας Βαϊμάκης – Γιάννης Τσαούσης παίζει με μαεστρία το «ένα-δύο», δίνει πάσες «πάρε-βάλε» στους σχολιαστές Αλέξη Σπυρόπουλο, Βασίλη Βέργη και Βασίλη Παπαθεοδώρου και κάνει απανωτά επιτυχημένα overlaps με τη Χριστίνα Βραχάλη, τον Παναγιώτη Βαρούχα και φυσικά ολόκληρο το αθλητικό δημοσιογραφικό δυναμικό του σταθμού.
Ξένες ταινίες
«Φωτιά πάνω από την Πομπηία»
(Pompeii) Star, 21.45
Η Πομπηία ζει μεγάλες δόξες. Υπέρλαμπρα θεάματα, πλούτη, γιορτές υπό τη σκιά του επιβλητικού και εκρηκτικού Βεζούβιου. Στην πόλη καταφθάνει ο ανίκητος κέλτης μονομάχος Μάιλο που αναζητεί εκδίκηση για τη σφαγή της οικογένειας και της φυλής του. Καθώς το ηφαίστειο εκρήγνυται απειλώντας την Πομπηία, καλείται να επαναστατήσει μέσα στην αρένα ενάντια στον ρωμαίο κατακτητή και να σώσει την ανυπεράσπιστη αριστοκρατικής καταγωγής αγαπημένη του Κάσια λίγο πριν από την επικείμενη ολοκληρωτική καταστροφή. (Καναδάς / Γερμανία / ΗΠΑ, 2014, 93′)
«Το κυνήγι του Κόκκινου Οκτώβρη»
(The hunt for the Red October)
ΑΝΤ1, 22.15
Υποβρύχια περιπέτεια του Τζον Μακ Τίρναν, με τον Σον Κόνερι στον ρόλο ενός ρώσου κυβερνήτη υποβρυχίου που αποφασίζει να ζητήσει πολιτικό άσυλο στη Δύση μέσα στο ίδιο του το σκάφος. (ΗΠΑ, 1990, 126′)
«Rollerball» Mega, 23.50
O Τζόναθαν είναι παίκτης του rollerball, ενός βίαιου παιχνιδιού που συνδυάζει μοτοσικλέτες και rollers και προβάλλεται στην τηλεόραση σημειώνοντας μεγάλη τηλεθέαση. Οταν θα διαπιστώσει ότι πολλά από τα παιχνίδια είναι στημένα στο όνομα της τηλεθέασης και των παράνομων στοιχημάτων, θα τα βάλει με τον αδίστακτο ιδιοκτήτη της ομάδας. (ΗΠΑ, 2002, 90′)

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ,HeliosPlus