Ελληνική σειρά
«Μάλιστα, σεφ!» (Ε)
MEGA, 21.00
Ο Βασίλης πίνει κατά λάθος άσπρο ξίδι, αντί για νερό, και χάνει προσωρινά τη γεύση του. Για κακή του τύχη, εκείνη ακριβώς τη μέρα ο Φίλιππος του ζητάει να μαγειρέψει το ψητό με τη «μυστική» σάλτσα του σεφ, για να εντυπωσιάσει τον Νικήτα! Η προσπάθεια του Βασίλη να φτιάξει τη σάλτσα χωρίς να μπορεί να τη γευτεί, οδηγεί σε πλήρη αποτυχία.

Ξένες ταινίες
«88 λεπτά» (88 minutes)
ΕΡΤ2, 22.15
Ογδόντα οκτώ λεπτά που κυλούν σχεδόν σε φυσικό χρόνο μένουν για να λύσει ένας καθηγητής πανεπιστημίου, που εργάζεται ως ψυχίατρος για λογαριασμό του FBI, ένα μυστήριο που πρέπει να λυθεί. Ο ήρωας δέχεται μια ανώνυμη τηλεφωνική απειλή, σύμφωνα με την οποία του απομένουν μόλις 88 λεπτά ζωής, όσος ακριβώς ο χρόνος που χρειάστηκε ο δολοφόνος της αδελφής του για να τη σκοτώσει πριν από αρκετά χρόνια. Ελαχιστοποιώντας σταδιακά τον αριθμό των πιθανών υπόπτων, προσπαθεί εναγωνίως να έρθει σε επαφή με έναν προβληματικό μαθητή του, μία πρώην σχέση του, αλλά και έναν κατά συρροή δολοφόνο. Πρωταγωνιστεί ο Αλ Πατσίνο. (ΗΠΑ, 2007, 108′)

«Παράνομοι» (Lawless)
Star, 23.00
Τοποθετημένη στη Βιρτζίνια του 1931 η ταινία του Τζον Χίλκοουτ εξετάζει τη σχέση τριών αδελφών που παράγουν παράνομο ουίσκι (Τoμ Χάρντι, Σία Λε Μπεφ, Τζέισον Κλαρκ) με την εξουσία, τους νονούς του εγκλήματος αλλά και μεταξύ τους. Το νοσηρό πνεύμα του μουσικού Νικ Κέιβ δίνει μια νότα διαστροφής στο σενάριο και ένας δαιμονικός Γκάι Πιρς κλέβει την παράσταση στον ρόλο ενός σαδιστικού ομοσπονδιακού πράκτορα. (ΗΠΑ, 2012, 105′)

HeliosPlus