Europa league
Μπρόντμπι – Παναθηναϊκός
OTE SPORT 2HD, 20.00
ΠΑΟΚ – Ντιναµό Τιφλίδας
Novasports 1HD, 21.45
Ολυμπιακός – Αρούκα
Novasports 2HD, 21.45
Σε Brondby stadium, Τούμπα και «Γεώργιος Καραϊσκάκης» θα διεξαχθούν οι επαναληπτικοί αγώνες της φάσης των play off του Europa league.

Ξένη σειρά
«NCIS Los Angeles» ΣΚΑΪ, 24.00
Μια συσκευή αντιτρομοκρατικής τεχνολογίας χάνεται από τον έλεγχο των Αρχών και καταλήγει στα χέρια αγνώστων. Η ομάδα του NCIS Λος Αντζελες θα πρέπει να βρει γρήγορα τον δράστη της κλοπής, προτού συμβεί κάποιο τρομοκρατικό χτύπημα στην πόλη. Εν τω μεταξύ, η Hetty συνειδητοποιεί ότι η συγκεκριμένη υπόθεση θα τη φέρει ξανά σε επαφή με ένα πρόσωπο από το παρελθόν της.
Ξένες ταινίες
«Gravity» STAR, 21.45
Ο δημιουργός των «Παιδιών των ανθρώπων» Αλφόνσο Κουαρόν σκηνοθέτησε μια ποιητική διαστημική ταινία σε slow motion, έναν ύμνο για την ομορφιά της ζωής. Με τους Τζορτζ Κλούνεϊ και Σάντρα Μπούλοκ στους ρόλους δύο αστροναυτών που έχουν μείνει παντελώς μόνοι και εκτός σκάφους, εξαιτίας μιας βλάβης. Δικαιότατο το Oσκαρ σκηνοθεσίας για τον μεξικανό δημιουργό. (ΗΠΑ / Αγγλία 2013, 81′)
«Το δέντρο µε τα λευκά άνθη» (Under the Hawthorn Tree) ΕΡΤ2, 23.00
Ο θρυλικός σκηνοθέτης Ζανγκ Γιμού μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη το νοσταλγικό μυθιστόρημα από την Κίνα «Το δέντρο με τα λευκά άνθη» (Under the Hawthorn Tree) της Αϊ Μι, το οποίο βασίζεται στην πραγματική ιστορία της ηρωίδας του βιβλίου στην Πολιτιστική Επανάσταση. Πρόκειται για το ανεκπλήρωτο ειδύλλιο ανάμεσα σε δύο νέους την περίοδο «Zhiqing», δηλαδή τις τελευταίες ημέρες της Πολιτιστικής Επανάστασης (1966-1976). Ο όρος «Zhiqing» αναφέρεται στους νέους κατοίκους των πόλεων που είχαν σταλεί στην ύπαιθρο κατά τη διάρκεια της ταραχώδους δεκαετίας. (Κίνα, 2010, 114′)

HeliosPlus