Ξένη σειρά
«Παντρεμένοι με παιδιά»
Mega, 00.50
Ο λογαριασμός τηλεφώνου έρχεται φουσκωμένος στο σπίτι των Μπάντις. Ο Μπαντ και η Κέλι έπαιρναν συνέχεια τα ροζ τηλέφωνα και μιλούσαν με τις ώρες. Ο Αλ έχει απελπιστεί. Ωστόσο όταν του τηλεφωνάει κάποιος για να του ζητήσει τη συμβουλή του για κάποιο πρόβλημα με τα παπούτσια, ο Αλ σκέφτεται να φτιάξει μια ειδική γραμμή όπου θα δίνει συμβουλές τέτοιου είδους, ελπίζοντας έτσι να βγάλει πολλά λεφτά. Ζητά λοιπόν δάνειο από τον Στιβ, ο οποίος χωρίς δισταγμό βοηθά τον φίλο του. Σύντομα όμως η επιχείρηση του Αλ πάει από το κακό στο χειρότερο και αδυνατεί να πληρώσει τα χρέη του.
Ξένες ταινίες
«Επιχείρηση εξόντωσης»
(Elephant white)
STAR, 22.00
O Κέρτι Τσερτς είναι ένας μισθοφόρος στρατιωτικός. Η τελευταία αποστολή που αναλαμβάνει αφορά την εξόντωση ενός καλά οργανωμένου κυκλώματος εμπορίας λευκής σαρκός. Τη θανάσιμη εντολή δίνει ένας τραγικός πατέρας, ο οποίος έχασε την κόρη του όταν η συγκεκριμένη συμμορία την απήγαγε και τη σκότωσε. Με τη βοήθεια του αδίστακτου εμπόρου όπλων Τζίμι Μπριτ, ο Τσερτς βρίσκει τον άντρα που έχει προσληφθεί για να σκοτώσει. Αυτό όμως που ξεκινάει σαν μια υπόθεση ρουτίνας για τον Τσερτς θα εξελιχθεί σε πόλεμο μεταξύ δύο πανίσχυρων συμμοριών, με τον Τσερτς να βρίσκεται ξαφνικά ανάμεσα στη διαφθορά αλλά και τη σκοτεινή αλήθεια που κρύβεται πίσω από τον άντρα που τον προσέλαβε. (ΗΠΑ, 2011, 82′)
«Τεκμήριο ενοχής»
(Conviction)
ΕΡΤ2, 22.15
Μασαχουσέτη, 1980: μια γυναίκα βρίσκει βίαιο θάνατο στο σπίτι της και η αστυνομία συλλαμβάνει τον ταραξία της πόλης, Κένι Γουότερς. Στην πρώτη δίκη δεν υπάρχουν αρκετά αποδεικτικά στοιχεία εναντίον του, τρία χρόνια όμως μετά, μαρτυρίες πρώην φιλενάδων του τον καταδικάζουν σε ισόβια δεσμά. Μια συγκλονιστική ταινία, που βασίζεται στην πραγματική ιστορία της Μπέτι Αν Γουότερς. (ΗΠΑ, 2010, 120′)

HeliosPlus