Εκπομπή μαγειρικής
«Chef στον αέρα» ΣΚΑΪ, 16.45
Η Ελένη Ψυχούλη συνεχίζει την έρευνα εντός και εκτός στούντιο για να μας παρουσιάσει μάγειρες, ζαχαροπλάστες, εξειδικευμένους επαγγελματίες και λάτρεις του καλού φαγητού.

Ξένες σειρές
«Sherlock» ΕΡΤ1, 22.20
Δύο χρόνια μετά τον σκηνοθετημένο «θάνατο» του Σέρλοκ Χολμς, ο δρ Τζον Γουάτσον συνεχίζει τη ζωή του. Καθώς όμως το Λονδίνο απειλείται με τρομοκρατικές επιθέσεις, ο Σέρλοκ καλείται να «αναστηθεί». Προς μεγάλη του έκπληξη όμως ανακαλύπτει ότι τα πράγματα δεν είναι ακριβώς τα ίδια όπως τα είχε αφήσει. Πολλά έχουν αλλάξει.
«Gran hotel» Alpha, 01.00
Καθώς ο Αλφρέντο ψάχνει απεγνωσμένα για μια απόδειξη που να απαλλάσσει τη Σοφία από την κατηγορία ότι σκότωσε την Μπεατρίς, ο ερχομός της μητέρας του Μαρκησίας θα μπερδέψει τα πράγματα ακόμη περισσότερο. Παράλληλα, ο Χαβιέ διστάζει να πάει στον στρατό, αλλά δεν βρίσκει βοήθεια από τη δόνα Τερέζα που βρίσκει πια την ευκαιρία να τον «σπρώξει στα βαθιά» μια και καλή. Στο μεταξύ, η Αλίσια υπόσχεται στη Δόνα Ανχελα να μην αποκαλύψει το μυστικό της για τον Γιάνες.
Ξένη ταινία
«Πίστεψέ με» (Τrust) STAR, 22.00
Ο ιστός μιας σούπερ αμερικανικής οικογένειας διαλύεται όταν η μεγάλη κόρη παρασύρεται στο κρεβάτι από έναν τύπο που γνώρισε από το Διαδίκτυο και αποτελεί απειλή. Ο πατέρας (Κλάιβ Οουεν) θέλει να τον εκδικηθεί, η μάνα (Κάθριν Κινίαρ) κλαίει χωρίς να μπορεί να βοηθήσει, το ίδιο το κορίτσι δεν ξέρει αν είναι τελικά ερωτευμένο ή όχι με τον «βιαστή». Κάπου υπάρχει και η ψυχολόγος (Βαϊόλα Ντέιβις), μα και το FBI. Ολα αυτά διαμορφώνουν το πλαίσιο της ταινίας του Ντέιβιντ Σουίμερ, η οποία με μάλλον σχηματικό τρόπο θέλει να καυτηριάσει τα «κακά» του Internet και τα καταφέρνει. (ΗΠΑ, 2010, 95′)

HeliosPlus