Ποδόσφαιρο, Γιουρόπα Λιγκ



Παναθηναϊκός – ΑΪΚ Στοκχόλµης
OTEsport 1HD, 21.00
Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την ΑΪΚ Στοκχόλμης στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Οι Σουηδοί «πέρασαν» τη Γιουρόπα από το Γιβραλτάρ και βρέθηκαν στον δρόμο του Τριφυλλιού στον τρίτο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης.

Ελληνική σειρά
«Χωρίς εσένα»
ANT1, 09.45
Η Φοίβη αποχαιρετά την Κάτια και τον Γιώργο και ετοιμάζεται να φύγει για Ελβετία. Ο Μιχάλης, ύστερα από μια σειρά παρεξηγήσεων, νομίζει ότι η Ελενα τον απατά και έχει μαζί της έντονο καβγά. Παράλληλα κατηγορεί τη Μαρία ότι με τη συμπεριφορά της απέναντί του τον έχει κάνει να χάσει την εμπιστοσύνη του στις γυναίκες.
Ξένες σειρές
«The paradise»
ΕΡΤ2, 16.00
Το πολυκατάστημα «The Paradise» αγωνίζεται να επιβιώσει χωρίς τον χαρισματικό ιδιοκτήτη του, τον Μόρεϊ. Εκείνος επιστρέφει, συνδέεται και πάλι με την Ντενίζ, η ευτυχία τους όμως κινδυνεύει από την άφιξη της Κάθριν και του νέου της συζύγου.

«Gran Ηotel»
Alpha, 01.00
Ο Αλφρέντο επιστρέφει από την κηδεία του πατέρα του έτοιμος να πάρει σημαντικές αποφάσεις για τη σχέση του με τη Σοφία. Οι αποφάσεις αυτές όμως γρήγορα θα στραφούν εναντίον του με τον πιο απροσδόκητο τρόπο. Στο μεταξύ ο Χαβιέρ αποκαλύπτει στην Αλίσια ένα μυστικό σχετικά με τον πατέρα τους που του βάραινε ως τώρα τη συνείδηση.

Ξένη ταινία
«Κυριαρχία» (Transcedence)
Star, 22.00
Οταν ο Γουίλ Κάστερ (Τζόνι Ντεπ), κορυφαίος ερευνητής της τεχνητής νοημοσύνης, τραυματίζεται θανάσιμα, η σύζυγός του και ο στενότερος συνεργάτης του φορτώνουν τη… συνείδησή του σε έναν υπερυπολογιστή σε μια απέλπιδα προσπάθεια να τον κρατήσουν «ζωντανό». Χαοτική περιπέτεια φαντασίας του Γουόλι Φίσερ. (ΗΠΑ, 2014, 107′)

HeliosPlus