Ποδόσφαιρο, Τσάµπιονς Λιγκ
Ολυμπιακός – Χάποελ Μπερ Σεβά
Novasports2, 21.45
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την ισραηλινή Χάποελ Μπερ Σεβά στο «Γ. Καραϊσκάκης» στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.
Ενηµερωτική εκποµπή
«Focus»
ΕΡΤ1, 22.10
Ο Πάνος Χαρίτος κάνει «Focus» στις δραματικές εξελίξεις στην Τουρκία και επισκέπτεται την αεροπορική πτέρυγα μάχης στον Αραξο, όπου συνομιλεί με τους πιλότους των μαχητικών που περιπολούν νυχθημερόν πάνω από το Αιγαίο. Πώς βίωσαν την απόπειρα πραξικοπήματος οι πιλότοι της Πολεμικής Αεροπορίας και πώς αναπροσαρμόστηκε η αποστολή τους στο Αιγαίο; Ο Πάνος Χαρίτος πετά με τα F16 της 335 και 336 Πτέρυγας Μάχης και αποτυπώνει με την κάμερα της ΕΡΤ τον χαρακτήρα των περιπολιών και την καθημερινότητα των πιλότων μας.


Ξένη ταινία
«Κόναν, ο βάρβαρος»
(Conan the barbarian)

Star, 22.10
Ο διασημότερος βάρβαρος της ποπ κουλτούρας («Ζω. Αγαπώ. Σφάζω… Είμαι ικανοποιημένος» είναι ένα από τα μότο του) επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη με το πρόσωπο του χαβανέζου ηθοποιού Τζέισον Μομόα (πρώην μοντέλο). Μια αναζήτηση που ξεκινά ως προσωπική βεντέτα σύντομα μετατρέπεται σε επική μάχη. O Κόναν αναζητεί εκδίκηση για τη δολοφονία του πατέρα του και τη σφαγή των συγχωριανών του. (ΗΠΑ, 2011, 99′)


Ξένη σειρά
«Παντρεμένοι µε παιδιά»
Mega, 01.00
Ο Αλ είναι πολύ στενοχωρημένος. Ο κουρέας του πέθανε και τώρα θα αναγκαστεί να πάει σε κομμωτή αφού οι παλιοί κουρείς δεν υπάρχουν πια. Ο Αλ όμως αρνείται να πάει σε κομμωτή. Τα μαλλιά του έχουν μακρύνει πολύ και τελικά, μη έχοντας άλλη επιλογή, αναγκάζεται να πάει σε κομμωτήριο. Εκεί του κόβουν τα μαλλιά αλλά μετά τα στεγνώνουν με πιστολάκι και του βάζουν και λακ.

HeliosPlus