Ποδόσφαιρο, Τσάµπιονς Λιγκ
Αγιαξ – ΠΑΟΚ
OTEsport 1HD, 21.45
Ο ΠΑΟΚ διεκδικεί την πρόκρισή του στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στον Αγιαξ, με το πρώτο παιχνίδι του 3ου προκριματικού γύρου στην «Amsterdam Arena».

Ξένη σειρά
«Dexter»
ΣΚΑΪ, 01.15
Eχουν ήδη περάσει έξι μήνες από τη δολοφονία της La Guerta. Ο Ντέξτερ προσπαθεί ακόμη να βρει την ισορροπία του ανάμεσα στους ρόλους του πατέρα, του αδελφού αλλά και του δολοφόνου. Από την άλλη, η Ντέμπρα δουλεύει πλέον ως ιδιωτική ντετέκτιβ για ένα ιδιωτικό γραφείο ερευνών, με τον Μπατίστα να έχει πάρει τη θέση της στο αστυνομικό τμήμα. Εν τω μεταξύ η αστυνομία αναλαμβάνει να εξιχνιάσει τον φόνο ενός άνδρα από τον εγκέφαλο του οποίου είχαν αφαιρεθεί κομμάτια.
Ελληνική ταινία
«Οι γενναίοι της Σαµοθράκης»
ΕΡΤ2, 22.00
Στρατιώτες που υπηρετούν στη Σαμοθράκη την εποχή της Μεταπολίτευσης (ανάμεσά τους ο Ρένος Χαραλαμπίδης) κάνουν πλάκες, περιμένοντας την πολυπόθητη απόλυσή τους. Ευχάριστη, αλλά ασήμαντη στρατιωτική κωμωδία του Σταμάτη Τσαρουχά. (2003, 83′)
Ξένη ταινία
«London Boulevard»
STAR, 22.00
Επειτα από τρία χρόνια στη φυλακή ο Μίτσελ αποφυλακίζεται και θέλει να αλλάξει προς το καλύτερο τη μίζερη ζωή του, μπλέκει όμως πάλι με έναν παλιό «φίλο» γκάνγκστερ. Ολα όμως αλλάζουν όταν μπλέκεται στη ζωή της Σάρλοτ, μιας σταρ του κινηματογράφου που ζει απομονωμένη σε μια έπαυλη προκειμένου να αποφύγει τους δεκάδες ρεπόρτερ και φωτογράφους που την καταδιώκουν. Μαγεμένος από την εύθραυστη ομορφιά της, αποφασίζει να γίνει σωματοφύλακάς της. Ο έρωτάς τους όμως απειλείται από τα μπλεξίματά του με έναν πανίσχυρο αρχηγό συμμορίας. (ΗΠΑ / Βρετανία, 2010, 94′)

HeliosPlus