Ο Πλάθιντο Ντομίνγκο πραγματοποιεί ένα μικρό πέρασμα από τη σειρά της Amazon «Mozart in the Jungle», στο πλευρό της Μόνικας Μπελούτσι
«Από τότε που τραγούδησα ένα ντουέτο με τη Μις Πίγκι έγινα πιο διάσημος», έχει δηλώσει ο σούπερ σταρ τενόρος.
Ο διάσημος καλλιτέχνης με τις δεκάδες εμφανίσεις του όχι μόνο στη σκηνή της όπερας αλλά και σε ψυχαγωγικές εκπομπές, φλέρταρε πάντα με τον κόσμο της σόου μπιζ όπως αυτός εκδηλωνόταν και έλαμπε και μέσα από την τηλεόραση. Ετσι και τώρα, στα 75 χρόνια του, πολλά χρόνια μετά την εμφάνισή του στο «Muppet show», εμφανίζεται σε μια σκηνή του σήριαλ της Amazon «Mozart in the Jungle», στο πλευρό της Μόνικας Μπελούτσι. Τα γυρίσματα έγιναν στη Βενετία και για τις ανάγκες της σκηνής στήθηκε, αργά το βράδυ, μια πλατφόρμα στο Μεγάλο Κανάλι.
Πάνω εκεί ο Ντομίνγκο και η Μπελούτσι καλοντυμένοι όπως αρμόζει σε δύο σταρ, τραγούδησαν (η φωνή της ηθοποιού ήταν βεβαίως ντουμπλαρισμένη) ένα μικρό απόσπασμα από τον «Ντον Τζιοβάνι» του Μότσαρτ.
Το «Mozart in the Jungle» άρχισε να προβάλλεται τον Φεβρουάριο του 2014 και έχει ως θέμα τις (τεταμένες, συνήθως) σχέσεις των μελών μία συμφωνικής ορχήστρας. Τιμήθηκε με Χρυσή Σφαίρα καλύτερης κωμωδίας για το 2016. Εχουν ήδη προβληθεί δύο κύκλοι του, ενώ όπως ανακοινώθηκε θα υπάρξει και τρίτος.