Formula 1
Γκραν Πρι Ουγγαρίας
ΕΡΤ2, 15.00
Ο ενδέκατος αγώνας της χρονιάς διεξάγεται στην πίστα Ουγκαρόρινγκ, λίγο έξω από τη Βουδαπέστη. Ενας αγώνας καθοριστικός για τη διεκδίκηση του τίτλου. Η «ενδοοικογενειακή» σύγκρουση Νίκο Ρόσμπεργκ – Λούις Χάμιλτον αναμένεται να πρωταγωνιστήσει, ενώ το τελευταίο της χαρτί για ανάκαμψη θα παίξει η Ferrari.
Εκποµπή
«Προσωπικά»
ΕΡΤ1, 16.00
Η Ελενα Κατρίτση ταξιδεύει στην Ιορδανία και καταγράφει την πολιτική, οικονομική και κοινωνική κατάσταση της χώρας, όπως έχει διαμορφωθεί σήμερα, κυρίως λόγω του τεράστιου αριθμού προσφύγων που βρίσκονται στη χώρα των Βεδουίνων.
Ξένες ταινίες
«Cloud Atlas»
Star, 21.00
Η ιστορία ξεκινάει τον 19ο αιώνα από τα νησιά του Ειρηνικού, διασχίζει παρελθόν, παρόν και μέλλον και κάνει τον γύρο του κόσμου για να καταλήξει σε μια φουτουριστική κοινωνία που έχει επιβιώσει μετά την Αποκάλυψη. Οι χαρακτήρες επανενώνονται από τη μια ζωή στην άλλη. Καθώς οι συνέπειες των πράξεων και των επιλογών τους επηρεάζουν τους χαρακτήρες, μία ψυχή μεταμορφώνεται από δολοφόνος σε ήρωα και μια μοναδική πράξη καλοσύνης θα μεταδοθεί στους αιώνες μέχρι να γίνει έμπνευση για την επανάσταση. Με τους: Τομ Χανκς, Χάλι Μπέρι, Τζέιμς Ντ’ Αρσι, Σούζαν Σαράντον, Χιου Γκραντ. (ΗΠΑ / Γερμανία, 2012, 156′)
«The company men»
Alpha, 01.30
Κατά την περίοδο της μεγάλης οικονομικής ύφεσης μια εταιρεία αποφασίζει να μειώσει τις θέσεις εργασίας. Χιλιάδες εργαζόμενοι και στελέχη επιχειρήσεων –ανάμεσά τους ο Μπόμπι Γουόκερ (Μπεν Αφλεκ), που ως τότε απολάμβανε μια πολυτελή ζωή –θα χρειαστεί να μάθουν πώς μπορούν να ζουν χωρίς δουλειά. Το σημαντικότερο είναι ότι ο Μπόμπι κινδυνεύει να χάσει την πίστη στον εαυτό του. Μόνη λύση είναι να ανασυντάξει τις δυνάμεις του και να ξαναδιεκδικήσει τη ζωή του με άλλον τρόπο. (ΗΠΑ, 2010, 113′)

HeliosPlus