Μουσική εκποµπή
«The music project»
Alpha, 23.50
Καλεσμένοι του Μιχάλη Κουινέλη οι Φωτεινή Πετρογιάννη, Γιώργος Βαγιάτας, Μαίρη Συνατσάκη και Κλαούντια Μάτολα, οι οποίοι μοιράζονται τις δικές τους καλοκαιρινές αναμνήσεις αλλά και τα αγαπημένα τους τραγούδια. Ο παρουσιαστής δίνει τον δικό του ρυθμό σε αυτό το χαρούμενο πάρτι τραγουδώντας γνωστές επιτυχίες του.


Ξένη σειρά
«Grey’s Anatomy»
Σκάι, 20.00
Ενας ηλικιωμένος καρδιοπαθής εισάγεται στην εντατική για επείγουσα θεραπεία και εκεί συναντά ένα οικείο πρόσωπο, μια παλιά του, χαμένη αγάπη. Ο Αλεξ αναλαμβάνει ένα δύσκολο περιστατικό: μια έφηβη οι γονείς της οποίας πιστεύουν ότι πάσχει από σχιζοφρένεια.


Ξένες ταινίες
«Η μεγάλη μέρα»
(Draft day)

Star, 22.00
Στο επαγγελματικό αμερικανικό ποδόσφαιρο (NFL), την ημέρα επιλογής των νέων παικτών από τα κολέγια, ο γενικός διευθυντής Σόνι Γουίβερ έχει την ευκαιρία να ξαναχτίσει την ομάδα του διεκδικώντας τον πιο υποσχόμενο από τους ανερχόμενους αστέρες. Θα πρέπει όμως να αποφασίσει και τι είναι διατεθειμένος να θυσιάσει καθώς εκείνη η ημέρα θα είναι καθοριστική για μερικούς νεαρούς με μεγάλα «ποδοσφαιρικά» όνειρα. Με τους Κέβιν Κόστνερ, Τζένιφερ Γκάρνερ, Σαμ Ελιοτ. Σε σκηνοθεσία Αϊβαν Ράιτμαν. (ΗΠΑ, 2014, 99′)
«Καληνύχτα, μητέρα»
(Goodnight mother)
ΕΡΤ2, 22.00
Τι θα κάνατε αν ένα αγαπημένο σας πρόσωπο σας ανακοίνωνε ότι θα βάλει τέλος στη ζωή του προτού ξημερώσει; Αυτό είναι το δίλημμα της Θέλμα Κέιτς. H μεσήλικη, άνεργη, χωρισμένη και επιληπτική κόρη της έχει αποφασίσει να αυτοκτονήσει αφού πιστεύει ότι δεν έχει πια λόγο να ζει. Η μητέρα της περνά ολόκληρο το βράδυ προσπαθώντας να την αποτρέψει. Θα τα καταφέρει όμως; Η ταινία ήταν υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα ερμηνείας (Ανν Μπάνκροφτ) και για Χρυσή Αρκτο (βραβείο καλύτερης σκηνοθεσίας) στο Φεστιβάλ Βερολίνου 1987. (ΗΠΑ, 1986, 92′)

HeliosPlus