Ποδόσφαιρο – Euro 2016
Ουαλία – Βέλγιο
ΕΡΤ1, 22.00
Στο στάδιο «Πιερ Μορουά» της Λιλ θα διεξαχθεί ο δεύτερος αγώνας των προημιτελικών ανάμεσα σε Ουαλία και Βέλγιο.
Ελληνική σειρά
«Δίδυμα φεγγάρια»
ΑΝΤ1, 20.00
Η Αλίκη εκπλήσσεται που ο μοναχός Αμβρόσιος της προτείνει να ζήσει τη ζωή της με τον Παύλο και του εξομολογείται τις αντιρρήσεις της. Ενώ η Λίτσα βρίσκει τρόπο να προσεγγίσει τον Παύλο και να του φάει χρήματα, ο Δημήτρης κάνει πρόταση γάμου στη Σίλα και αυτή δέχεται. Η Αγάπη πείθει τον Φίλιππο να ξαναφτιάξει τη σχέση του με τον Αντώνη και να τον συγχωρέσει. Την ίδια στιγμή όμως η ίδια δεν φαίνεται διατεθειμένη να συγχωρέσει ούτε την αδελφή της ούτε τη μητέρα της.
Ενηµερωτική εκποµπή
«Τ.Τ.: Η µεγάλη έρευνα του Star µε την υπογραφή του Τάσου Τέλλογλου»
Star, 21.00
Τον Δεκέμβριο του 2015 το ΓΕΕΘΑ επέτρεψε να αποκτήσει πρόσβαση η εκπομπή στην εκπαίδευση των ανδρών των ειδικών δυνάμεων. Στόχος της δημοσιογραφικής ομάδας ήταν να παρακολουθήσει από κοντά τον τρόπο που εκπαιδεύονται οι επίλεκτοι των ενόπλων δυνάμεων, να μιλήσει με τα νέα παιδιά γύρω από την πορεία τους και τον τελικό τους στόχο: να γίνουν, δηλαδή, αυτό που στις Ενοπλες Δυνάμεις περιγράφεται με τον όρο «πολεμικές μηχανές».
Ξένη ταινία
«Εκτός τροχιάς»
(Derailed)
Alpha, 23.00
Ενα εντελώς τυχαίο συμβάν θα φέρει τον γοητευτικό Τσαρλς, στέλεχος διαφημιστικής εταιρείας, στον δρόμο της Λουσίντα, μιας δυναμικής όσο και ευαίσθητης επιχειρηματία. Η τυχαία συνάντησή τους θα οδηγήσει πολύ γρήγορα σε μια παράνομη ερωτική σχέση, καθώς και οι δύο είναι παντρεμένοι, με τον Τζέιμς να έχει ήδη μια κόρη που πάσχει από διαβήτη. (ΗΠΑ / Αγγλία, 2005, 108′)

HeliosPlus