Euro 2016
Πολωνία-Πορτογαλία
ΕΡΤ1, 22.00
Πρώτο παιχνίδι για τα προημιτελικά του Euro 2016. Πολωνία και Πορτογαλία θα βρεθούν αντιμέτωπες στο στάδιο «Βελοντρόμ» της Μασσαλίας.
Ελληνική σειρά
«Το σόι σου»
Alpha, 21.00
Ο Μενέλαος αναθέτει το πλάνο αναδιάρθρωσης της κλινικής σε μια διάσημη business manager από τη Βοστώνη, τη Μάγδα, την οποία καλούν με την Αλεξάνδρα για φαγητό. Για κακή της τύχη, η Λυδία θα βρεθεί συμπτωματικά την ίδια ημέρα στο σπίτι των Τριαντάφυλλων. Αμέσως θα συνειδητοποιήσει πως γνωρίζει πολύ καλά τη συγκεκριμένη γυναίκα, καθώς ήταν συμμαθήτριες και είχαν ιδιαίτερα ανταγωνιστικές σχέσεις σε όλα τα εφηβικά τους χρόνια. Χωρίς πολλή σκέψη, αποφασίζει να παρουσιαστεί στη Μάγδα σαν… γλύπτρια με μεγάλη καριέρα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, υιοθετώντας στην ουσία την ταυτότητα της Αλεξάνδρας. Γρήγορα όμως η κατάσταση θα ξεφύγει από τον έλεγχο της Λυδίας και θα πάρει απρόσμενη και σουρεαλιστική τροπή.


Ξένες ταινίες
«Τέσσερις γάµοι και µια κηδεία»
(Four weddings and a funeral)

Alpha, 21.50
Φανατικός άγγλος εργένης (Χιου Γκραντ) παρασύρεται από τη γοητεία μιας γλυκύτατης Αμερικανίδας (Αντι Μακ Ντάουελ) σε διάσημη ταινία του Μάικλ Νιούελ που σκλάβωσε εκατομμύρια και προτάθηκε για Οσκαρ (και καλύτερης ταινίας). (Αγγλία, 1994, 117′)
«Ντουέτο εν δράσει»
(The heat)

Star, 22.00
Η πράκτορας του FBI Σάρα Ασμπερν είναι γνωστή στο Σώμα για τη μεθοδικότητά της, τη λατρεία της στην τελειότητα αλλά και την αλαζονεία της. Από την άλλη, η Σάνον Μάλινς θεωρείται το ίδιο ικανή με τους καλύτερους άνδρες του αστυνομικού τμήματος της Βοστώνης. Αντιδρά άμεσα, δεν φοβάται να πει τα πράγματα με το όνομά τους και έχει το ένστικτο και το θάρρος να συλλαμβάνει τους πιο επικίνδυνους κακοποιούς στους δρόμους της πόλης. (ΗΠΑ, 2013, 111′)

HeliosPlus