Εκπομπή
Ορίζοντας
Mega, 24.00
Τέσσερις έλληνες πρωταθλητές μπαίνουν στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους και ετοιμάζουν βαλίτσες γεμάτες όνειρα και ελπίδες για μια διάκριση στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός του πλανήτη. Λίγες εβδομάδες προτού ανοίξει η αυλαία των Ολυμπιακών Αγώνων στο Ρίο της Βραζιλίας, την ώρα που ολοκληρώνονται και οι τελευταίες προπονήσεις, ο ιστιοπλόος Βύρων Κοκκαλάνης, η ξιφομάχος Βασιλική Βουγιούκα, η νεαρή κολυμβήτρια Αννα Ντουντουνάκη και οι κωπηλάτριες Κατερίνα Νικολαΐδου και Σοφία Ασουμανάκη μιλούν στον Σωτήρη Δανέζη και στους δημιουργούς του «Ορίζοντα» για τη σκληρή δουλειά, τις θυσίες, τα οικονομικά προβλήματα, την επιτυχία και τον αγώνα που δίνει κάθε μέρα ένας έλληνας πρωταθλητής. Θα τα καταφέρουν άραγε να κρεμάσουν στο στήθος τους ένα ολυμπιακό μετάλλιο;


Ταξιδιωτική εκπομπή
«World party»
Alpha, 21.50
H χρονιά κλείνει με τον Σάκη Τανιμανίδη και τον Γιώργο Μαυρίδη να ταξιδεύουν στο κοντινό αλλά εξωτικό Μαρόκο. Αυτό το ταξίδι όμως έχει μια ιδιαιτερότητα, αφού μαζί τους έχουν και την Ανή, τη μεγάλη τυχερή του διαγωνισμού της Halls.


Ξένη σειρά
«Ιντι»
ΕΡΤ2, 15.00
Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου η Ιντι λαμβάνει ένα κόκκινο γαρίφαλο συνοδευόμενο από ένα αινιγματικό σημείωμα και προσπαθεί να μάθει την ταυτότητα του αποστολέα. Τα στοιχεία δείχνουν προς την κατεύθυνση του γείτονά της, του Τσαντ Τας. Ενθουσιασμένη και ανυπόμονη να συναντήσει τον θαυμαστή της, φτάνει στο προκαθορισμένο ραντεβού και βρίσκεται αντιμέτωπη με τον Ραμ Ραματσάντραν.


Ξένη ταινία
«Η κατάσταση των πραγμάτων»


(State of play)
Star, 22.00
Ρεπόρτερ παλαιάς «κοπής» (Ράσελ Κρόου) αναλαμβάνει να βοηθήσει τον πολιτικό φίλο του (Μπεν Αφλεκ) σε περιπετειώδες θρίλερ του Κέβιν Μακ Ντόναλντ που συγχρόνως εξετάζει τις τεράστιες αλλαγές στην άσκηση του δημοσιογραφικού επαγγέλματος. (HΠA, 2009, 127′)

HeliosPlus