Ελληνική σειρά

«Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»
Alpha, 21.00
Η μητέρα του Ηλία έχει έρθει από την Αρτα για να βρει το κατάλληλο νυφικό για τον γάμο της, που είναι την επόμενη εβδομάδα. Η Μαρίνα, ως κουμπάρα της και wedding planner, αναλαμβάνει να φέρει σε πέρας τη δύσκολη αποστολή. Ο Ηλίας, απ’ την άλλη, αναλαμβάνει το δούλεμα. Η Βούλα και ο Μηνάς φιλοξενούν τον ανιψιό τους, τον Σήφη, από την Κρήτη. Αλλά έχουν κάποιες ανησυχίες για τον πραγματικό λόγο της επίσκεψής του. Η Στέλλα και ο Νικήτας δέχονται καταιγισμό από μωρουδιακά. Οι αδελφές της και οι φίλες της Ντόρις τους γεμίζουν αμέτρητα πράγματα. Τα παιδιά βρίσκουν τι να κάνουν όσα δεν χρειάζονται, μόνο που ξεχνάνε να ενημερώσουν ο ένας τον άλλον.
Ξένη σειρά

«Franklin & Bash»
Mega, 01.15
Δικηγόροι και κολλητοί φίλοι, ο Πίτερ Μπας και ο Τζάρεντ Φράνκλιν, προσλαμβάνονται από ένα μεγάλο δικηγορικό γραφείο μετά την επιτυχία τους σε μια σημαντική υπόθεση.

Ξένες ταινίες

«Στην άκρη του νήματος»
(Edge of darkness)
Star, 22.00
Ενας αστυνομικός της Βοστώνης (Μελ Γκίμπσον) ερευνά την υπόθεση δολοφονίας της κόρης του μπλέκοντας στα γρανάζια δαιδαλώδους συνωμοσίας. Πολιτικό θρίλερ του Μάρτιν Κάμπελ, αμυδρά βασισμένο στην εκπληκτική βρετανική μίνι σειρά της δεκαετίας του 1980, την οποία σκηνοθέτησε ο ίδιος. (ΗΠΑ, 2010, 112′)
«Απέραντο γαλάζιο»
(Le grand blue)
Σκάι, 00.35
Κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Κατάδυσης στη Σικελία δύο παιδικοί φίλοι (Ζαν-Μαρκ Μπαρ, Ζαν Ρενό), βασικοί αντίπαλοι και φαβορί, ξεπερνούν τα όρια τους για τη νίκη. Μεγάλη κινηματογραφική επιτυχία του Λικ Μπεσόν, γυρίστηκε και στην παραλία της Αγίας Αννας της Αμοργού. (Γαλλία, 1988, 132′)

HeliosPlus