Euro 2016 – Φάση των 16
Γαλλία – Ιρλανδία ΕΡΤ1, 16.00
Γερμανία – Σλοβακία ΕΡΤ1, 19.00
Ουγγαρία – Βέλγιο ΕΡΤ1, 22.00
Δεύτερη ημέρα για τη φάση των 16 του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Ποιες θα είναι οι ομάδες που θα πάρουν το εισιτήριο για τη φάση των προημιτελικών;

Εκποµπή υγείας
«Υγεία πάνω απ’ όλα»
ΑΝΤ1, 14.00
Αυτή την Κυριακή ενημερωνόμαστε για τα επιβλαβή μικρόβια του καλοκαιριού. Πώς μπορούμε να προφυλάξουμε καλύτερα τον εαυτό μας; Και στον οδηγό για γονείς: Προλαμβάνουμε και αντιμετωπίζουμε τα τσιμπήματα των κουνουπιών των παιδιών μας.
Ταξιδιωτική εκποµπή


«Μένουμε Ελλάδα, βγαίνουµε έξω»
ΕΡΤ2, 20.00
Το «Μένουμε Ελλάδα», η εκπομπή που προβάλλει τον τουρισμό, τον πολιτισμό, την Περιφέρεια και τους «πρωταγωνιστές» της, επέστρεψε και βγαίνει εκτός πλατό. Η Ρένια Τσιτσιμπίκου «παίρνει τους δρόμους», επισκέπτεται γωνιές του τόπου μας και «τα λέει» με τους ντόπιους. Αυτή την εβδομάδα η εκπομπή ταξιδεύει στη Σκύρο.
Ελληνική ταινία
«Αυστηρώς κατάλληλο»
STAR, 23.30
Δύο νέοι σκηνοθέτες αναζητούν χρηματοδότη για το φιλμ τους «Το Τέλος του Πάθους» και καταλήγουν στον Πανουργιά, βασιλιά του πορνό στη δεκαετία του ’70. Εκείνος σκοπεύει να γυρίσει την ταινία δύο φορές, στα ίδια σκηνικά, μόνο που η μία εκδοχή της ταινίας θα είναι αυστηρώς… ακατάλληλη. (2008, 100′).

Ξένη ταινία
«Ελεύθερος σκοπευτής: εχθρικά πυρά»
Mega, 23.50
Στολή παραλλαγής, απανωτή δράση, πυροβολισμοί, εκρήξεις και συνομωσίες. Αμερικάνος πεζοναύτης χάνει όλους τους άνδρες της ομάδας του από έναν σνάιπερ σε επιχείρηση στο Κονγκό. Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που πρέπει να φαγωθεί όπως και να ‘χει, για αυτό και μετά από σκληρή εκπαίδευση επιστρέφει στο τόπο του εγκλήματος έτοιμος να τα δώσει όλα. (ΗΠΑ, 2011, 91’)

HeliosPlus