Euro 2016 – Φάση των 16
Ελβετία – Πολωνία ΕΡΤ1, 16.00
Ουαλία – Β. Ιρλανδία ΕΡΤ1, 19.00
Κροατία – Πορτογαλία ΕΡΤ1, 22.00
Πρεμιέρα σήμερα για τη φάση των 16. Ελβετία – Πολωνία παίζουν στο Σταντ Ζοφρουά Γκισάρ, Ουαλία – Β. Ιρλανδία στο Παρκ ντε Πρενς και Κροατία – Πορτογαλία στο Σταντ Μπολάρ Ντελελίς.

Ψυχαγωγική εκποµπή
«Στην υγειά µας, ρε παιδιά»
Alpha, 21.00
Ο Σπύρος Παπαδόπουλος φιλοξενεί ένα αφιέρωμα στο δημοτικό τραγούδι. Αρωμα αυθεντικής Ελλάδας, παραδοσιακά ακούσματα από όλη τη χώρα και χορευτικά συγκροτήματα με εντυπωσιακές ενδυμασίες γεμίζουν το πλατό της εκπομπής και δημιουργούν ξεχωριστή ατμόσφαιρα.

Ξένες ταινίες
«Αυτό που θέλει το κορίτσι»
(What a girl wants)

STAR, 13.30
Η Ντάφνι, μια 18χρονη κοπέλα από τη Νέα Υόρκη, ταξιδεύει στη Βρετανία για να συναντήσει τον Χένρι Ντάσγουντ, πατέρα της, επιφανή αριστοκράτη και φέρελπι πολιτικό. Ο τελευταίος αγνοεί το γεγονός αφού πριν από πολλά χρόνια είχε συνάψει εφήμερο δεσμό με την αμερικανίδα μητέρα της στο Μαρόκο. Η ατίθαση κοπέλα θα αναγκαστεί να προσαρμοστεί στο καινούριο περιβάλλον, να αντεπεξέλθει στις κοινωνικές υποχρεώσεις της και να αντιμετωπίσει την έκδηλη περιφρόνηση της ετεροθαλούς αδελφής της. (ΗΠΑ, 2003, 97′)
«Leon»
Σκάι, 22.15
Θεαματικό αστυνομικό – ψυχολογικό δράμα του Λικ Μπεσόν με τον Ζαν Ρενό στον ρόλο του μοναχικού επαγγελματία δολοφόνου που παίρνει υπό την προστασία του μια ορφανή πιτσιρίκα (Νάταλι Πόρτμαν). (ΗΠΑ/Γαλλία, 1994, 106′)
«Οπλισμένος σταυροφόρος»
(The cross)
Mega, 00.10
Οταν όμορφες νεαρές κοπέλες εξαφανίζονται μυστηριωδώς από τους δρόμους του Λος Αντζελες, είναι η ώρα του Κάλαν, που έχει τη φήμη του «καλού παιδιού», να σώσει την κατάσταση. Αυτός και η εξειδικευμένη στα όπλα ομάδα του είναι πανέτοιμοι να τα δώσουν όλα για να ξεσκεπάσουν τη βρωμιά. (ΗΠΑ, 2011, 105′)

HeliosPlus