Ελληνική σειρά
«Μπρούσκο»
ΑΝΤ1, 21.00
Ενας ακόμη κύκλος κλείνει για την καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 με ένα διπλό, εντυπωσιακό επεισόδιο, με μυστικά που αποκαλύπτονται και καινούργιες ιστορίες που θα ανοίξουν και θα μας οδηγήσουν στον τέταρτο κύκλο της πολυαγαπημένης σειράς.
Ξένη σειρά
«Masters of sex»
Mega, 00.50
Ο Γουίλιαμ Μάστερς και η Βιρτζίνια Τζόνσον είναι δύο πρωτοπόροι ερευνητές της ανθρώπινης σεξουαλικότητας. Εκείνος είναι ένας λαμπρός αλλά απρόσιτος επιστήμονας και εκείνη μια γυναίκα μπροστά από την εποχή της, μια εργαζόμενη μητέρα που μεγαλώνει μόνη το παιδί της.
Ξένες ταινίες
«Μετά την επόµενη µέρα»
(The day after tomorrow)

Star, 22.00
Περιπέτεια οικολογικής καταστροφής του Ρόλαντ Εμεριχ βασισμένη στη θεωρία ότι η υπερθέρμανση του πλανήτη θα μπορούσε να μας φέρει σε μια νέα Εποχή των Παγετώνων. Οταν ο εφιάλτης αρχίζει να γίνεται πραγματικότητα, ο παλαιοκλιματολόγος Αντριαν Χολ θα προσπαθήσει να σώσει τον κόσμο αλλά και τον γιο του. Πρέπει όμως να ακολουθήσει αντίθετη κατεύθυνση από αυτήν που θα ακολουθήσουν οι απεγνωσμένες ορδές του πλήθους καθώς μετακινούνται σε πιο θερμές περιοχές για να γλιτώσουν από την εκδικητική μανία της φύσης… Με τους Ντένις Κουέιντ, Τζέικ Γκίλενχααλ. (ΗΠΑ, 2004, 120′)
«War»
Alpha, 23.00
Οταν ο πράκτορας του FBI Τζον Κρόφορντ χάνει τον συνεργάτη του από τα χέρια του αδίστακτου δολοφόνου, γνωστού στον χώρο των συμμοριών με το όνομα «Ρογκ», αποφασίζει να πάρει εκδίκηση. Αλλά και ο Ρογκ, από τη δική του πλευρά, έχει να κλείσει κάποιους ανοιχτούς λογαριασμούς με τη Μαφία, γεγονός που τον κρατάει σε εγρήγορση. Οταν οι δρόμοι των δύο καταλήξουν στην ίδια πόλη, η μάχη ανάμεσά τους δεν θα αργήσει να ξεσπάσει. (ΗΠΑ, 2007, 94′)

HeliosPlus