Ελληνική σειρά
«Daddy cool»
AΝΤ1, 22.15
Δύο νέα πρόσωπα έρχονται και ταράζουν τις ισορροπίες στο τελευταίο διπλό επεισόδιο. Οι guest εμφανίσεις του Νίκου Πουρσανίδη στον ρόλο του Θαλή, δικηγόρου της Νίνας, αλλά και του Ορέστη Τζιόβα στον ρόλο του Στέφανου, βιβλιοπώλη της γειτονιάς, φέρνουν τα πάνω κάτω. Ποιο συνταρακτικό νέο αποκαλύπτει ο Ντίνος στον Μάξιμο και στον Μήτσο; Τι ρόλο θα παίξει ο Θαλής στη ζωή της Νίνας; Τι ζητάει η Νίνα από τον Μάξιμο που θα τον αναστατώσει; Με ποια εμπλέκεται συναισθηματικά ο Στέφανος και πώς αντιδρά ο Μάξιμος σε αυτή τη νέα ερωτική σχέση που έρχεται στο φως;
Ξένη σειρά
«Το πατρικό µου»
ΕΡΤ2, 20.00
Στον τοίχο του σπιτιού του δημάρχου εμφανίζονται γραμμένα συνθήματα εναντίον του. Ο Αλμπέρτο κατηγορεί τον Ινάξιο και την Καρμέλε και όταν αυτό συμβαίνει και δεύτερη φορά τούς συλλαμβάνει η αστυνομία. Οσο βρίσκονται στη φυλακή, εμφανίζονται νέα συνθήματα, πράγμα που σημαίνει ότι δεν τα έγραψαν αυτοί, και τους αφήνουν ελεύθερους.


Ξένες ταινίες
«Οταν ο Χάρι γνώρισε τη Σάλι»
(When Harry met Sally)
Alpha, 21.50
Θρυλική eighties αισθηματική κομεντί του Ρομπ Ράινερ, το χρονικό της ιδιόρρυθμης σχέσης ανάμεσα σε έναν άνδρα (Μπίλι Κρίσταλ) και μια γυναίκα (Μεγκ Ράιαν) από τα φοιτητικά χρόνια τους ως τα τριάντα και κάτι. (ΗΠΑ, 1989, 78′)
«Ο υποκινητής»
(Inside man)
Star, 22.00
Μια συμμορία ληστών καταλαμβάνει παράρτημα τράπεζας με ομήρους στην καρδιά του νεοϋορκέζικου Μανχάταν. Σύντομα αρχίζει το παιχνίδι της γάτας και του ποντικού ανάμεσα στον ευφυή αρχηγό της σπείρας (Κλάιβ Οουεν) και στον ικανό αστυνομικό που έχει αναλάβει την ευθύνη των διαπραγματεύσεων (Ντένζελ Ουάσιγκτον). (ΗΠΑ, 2006, 119′)

HeliosPlus