Champions League
Ρεάλ – Ατλέτικο Μαδρίτης
ΕΡΤ1 & OTEsport1HD, 21.45
Ισπανικός αέρας πνέει στο «Σαν Σίρο» του Μιλάνου και στον εφετινό τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Δύο χρόνια μετά τον τελικό της Λισαβόνας, Ρεάλ και Ατλέτικο θα βρεθούν αντιμέτωπες, με φόντο και αυτή τη φορά την κούπα της μεγάλης διοργάνωσης.

Ξένες ταινίες
«Pretty woman»
Alpha, 21.00
Ενας πάμπλουτος επιχειρηματίας (Ρίτσαρντ Γκιρ) «προσλαμβάνει» για συνοδό του μια πόρνη (Τζούλια Ρόμπερτς) την οποία εν τέλει ερωτεύεται. Η Σταχτοπούτα και ο Λευκός Ιππότης τοποθετημένοι στο Λος Αντζελες της αυγής της δεκαετίας του ’90. Τεράστια επιτυχία αλλά και υπερτιμημένη ταινία. (ΗΠΑ, 1990, 119′)
«Χορεύετε;»


Σκάι, 22.10
Ο Τζον Κλαρκ είναι ένας μεσήλικος οικογενειάρχης και επιτυχημένος επαγγελματίας που ζει στο Σικάγο. Λατρεύει την οικογένειά του αλλά οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητας και η ρουτίνα της προσωπικής του ζωής τον κάνουν να νιώθει ανολοκλήρωτος και συχνά θλιμμένος. Μέσα από μια αλυσίδα συμπτώσεων και αποφάσεων της στιγμής θα βρεθεί σε μια σχολή κλασικού χορού παρέα με άλλους αρχάριους χορευτές. Συνεχίζοντας τα μαθήματα συνειδητοποιεί σιγά-σιγά ότι αγαπά τον χορό περισσότερο απ’ ό,τι περίμενε. Παρ’ όλα αυτά, δεν αποκαλύπτει το νέο του χόμπι στην οικογένειά του. (ΗΠΑ, 2004, 106′)

«Καλύτερα δεν γίνεται»
(As good as it gets)
Mega, 23.30
Ενας ανυπόφορος άνθρωπος, ο οποίος αγνοεί την έννοια της ανθρώπινης επαφής, αναγκάζεται να συζήσει για λίγες μέρες με τον σκύλο του ομοφυλόφιλου γείτονά του και συγκινείται από το δράμα της αγαπημένης του σερβιτόρας, ίσως του μοναδικού ανθρώπου που συμπαθεί. Η σχέση του με τους δύο αυτούς ανθρώπους –οι μόνοι που μπορούν να τον ανεχθούν –θα τον κάνει να αντιληφθεί την πραγματική σημασία της ζωής και τον μετατρέπει από ένα απάνθρωπο τέρας σε έναν αξιολάτρευτο άνθρωπο. (ΗΠΑ, 1997, 132′)

HeliosPlus