Ελληνική σειρά
«Δίδυμα φεγγάρια»
ΑΝΤ1, 20.00
Η Λίτσα, αποφασισμένη να δικτυωθεί παντού, συναντά τον Φίλιππο επειδή δήθεν έχει μια πρόταση για βιβλίο. Παρ’ όλα αυτά, την ώρα της παρουσίασης τον αφήνει άφωνο με την καλπάζουσα φαντασία της. Παράλληλα ο μοναχός Αμβρόσιος δίνει άδεια στον Απόστολο και στον Παύλο ώστε να αποκαλυφθεί όλη η αλήθεια. Ο Θόδωρος, τυφλωμένος από πάθος, πάει και βρίσκει τον Δημήτρη και του λεει ποιες είναι οι πραγματικές προθέσεις του για τη Λίτσα.


Ξένες ταινίες
«Εκτός ελέγχου»
(Out of sight)
ΕΡΤ1, 22.00
Ενας δραπέτης και μια αστυνομικίνα (Τζορτζ Κλούνεϊ, Τζένιφερ Λόπεζ) θα γίνουν ένα συναρπαστικό κινηματογραφικό ζευγάρι σε αυτή την εκρηκτική ταινία του Στίβεν Σόντερμπεργκ που βασίστηκε στο ατμοσφαιρικό, νουάρ μυθιστόρημα του Ελμορ Λέναρντ. (ΗΠΑ, 1998, 112′)
«Αστερίξ και Οβελίξ εναντίον Καίσαρα»
(Asterix and Obelix VS Caesar)
Star, 22.00
Το χωριό του Αστερίξ και του Οβελίξ είναι το τελευταίο μέρος στον κόσμο που δεν βρίσκεται κάτω από τον ρωμαϊκό ζυγό. Η αδυναμία του φοροεισπράκτορα Κλαύδιους Αδιάφθορους να συλλέξει τον φόρο υποτελείας από τους κατοίκους του χωριού αναγκάζει τον ίδιο τον Καίσαρα να ταξιδέψει ως εκεί για να μάθει την αιτία που η περίφημη ρωμαϊκή πολεμική μηχανή δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα με τους ανυπότακτους Γαλάτες. (Γαλλία, 1999, 101′)
«Lost girl»
Mega, 01.00
Η Μπο δεν είναι ένα συνηθισμένο κορίτσι, όπως θέλει να πιστεύει, δεν ανήκει καν στο ανθρώπινο είδος. Είναι μια Succubus, ένα περίεργο μυθικό ον που ρουφά τη ζωή από ανίδεους εραστές. Θα αναζητήσει την αλήθεια για τη «φυλή» της. Στο ψάξιμο θα τη βοηθήσει η μικροαπατεώνας Κένζι και η σέξι γιατρός Λόρεν. Η αλήθεια θα βρεθεί κάπου ανάμεσα σε μπερδεμένες σεξουαλικότητες και σκοτεινά όντα.

HeliosPlus