Μπάσκετ λιγκ



Αρης – ΑΕΚ
Novasports3, 19.00
Τρίτος αγώνας ανάμεσα στον Αρη και στην ΑΕΚ για τη διεκδίκηση της τρίτης θέσης του πρωταθλήματος της Μπάσκετ Λιγκ, που κρίνεται στις τρεις νίκες.


Ελληνική σειρά
«Το σόι σου»
Alpha, 21.00
Οι μικρές κόρες του Σάββα και της Λυδίας παραπονιούνται ότι δεν μπορούν να διαβάσουν γιατί τις ενοχλεί ο θόρυβος του διπλανού διαμερίσματος, αλλά οι γονείς τους είναι σίγουροι ότι λένε ψέματα αφού η διπλανή γηραιά ένοικος, που συνήθως έβαζε άριες, έχει πρόσφατα αποδημήσει εις Κύριον. Η βεβαιότητά τους θα κλονιστεί όταν και οι ίδιοι θα αρχίσουν να υποψιάζονται ότι το σπίτι της συχωρεμένης δεν είναι άδειο. Περίεργα χτυπήματα στον τοίχο, ένα πεσμένο κάδρο και μια ανεξήγητη απώλεια θα θορυβήσουν την οικογένεια Χαμπέα, που θα επιστρατεύσει σύγχρονες και παραδοσιακές μεθόδους για να ξορκίσει το κακό. Γιατί ακόμη και ο ψύχραιμος Σάββας τρέπεται σε φυγή και ποια είναι η παρουσία που έχει «στοιχειώσει» το σπίτι της εκλιπούσης;

Ξένη σειρά
«The following»
Star, 00.30
Το FBI πλησιάζει στον ύποπτο που θεωρούν υπεύθυνο για τις τελευταίες δολοφονίες. Ο Ράιαν όμως δεν ησυχάζει, το ένστικτο και η πείρα του λένε ότι ο δολοφόνος είναι άλλος και συνεχίζει την επικίνδυνη έρευνα.

Ξένη ταινία
«Μια καλύτερη ζωή»
(A better life / The gardener)

ΕΡΤ2, 22.30
Ο ρόλος του εμιγκρέ κηπουρού στο σύγχρονο Λος Αντζελες ο οποίος προσπαθεί να αποτρέψει την εμπλοκή του γιου του στον κόσμο των ναρκωτικών οδήγησε τον Ντέμιαν Μίτσιρ στις υποψηφιότητες των Οσκαρ αλλά όλως παραδόξως η πολύ ενδιαφέρουσα αυτή ταινία του Κρις Βάις δεν μπόρεσε ποτέ να βρει τον δρόμο για τις ελληνικές αίθουσες. (ΗΠΑ, 2011, 94′)

HeliosPlus