Εκποµπή µαγειρικής
«Κάν’ το όπως ο Ακης»
Mega, 22.30
Απολαυστικό ρυζότο με γκοργκοντζόλα και σπαράγγια είναι η πρώτη συνταγή για σήμερα. Ο Μανόλης Καστανάκης προτείνει αλμυρή πανακότα με πορτοκάλι.


Ενηµερωτική εκποµπή
«Ιστορίες»


Σκάι, 23.15
Η ιστορία του ελληνικού χρέους: η «αναδιάρθρωση», το «κούρεμα», η «απομείωση», η λύση που συζητείται στο Eurogroup –αλήθειες και μύθοι στις «Ιστορίες». Μια αποκλειστική και αποκαλυπτική συνέντευξη του «υπαρχηγού» της καγκελαρίου Μίχαελ Φουξ στη Σία Κοσιώνη. Την ημέρα της κρίσιμης συνεδρίασης του Eurogroup όπου μπαίνει στο τραπέζι το θέμα ελάφρυνσης του χρέους ο Παύλος Τσίμας παρουσιάζει όλες τις πτυχές της εξαετούς μάχης για το χρέος και τα σενάρια της επόμενης ημέρας.


Ελληνική ταινία
«Το φιλί της ζωής»
Alpha, 22.30
Ο Πασχάλης είναι γεωπόνος και έτοιμος να παντρευτεί την αγαπημένη του Ανθούλα στη Μήλο. Ωστόσο κατά λάθος θα βρεθεί στο πλοίο για τη Σίφνο, όπου θα γνωρίσει τη Ζωή, μια πανέμορφη φωτογράφο που δεν φαίνεται να είναι και ο πιο συνηθισμένος τύπος γυναίκας. Καθώς όμως οι ακτοπλοϊκές αρχές έχουν κηρύξει απεργία, ο Πασχάλης συνειδητοποιεί ότι μπορεί να χάσει τον γάμο του. Οι ελπίδες του αναπτερώνονται όταν μαζί με τη Ζωή θα γνωρίσουν ένα ζευγάρι που προσφέρεται να τον βοηθήσει να φτάσει στα σκαλιά της εκκλησίας, αλλά ίσως να είναι πια αργά.


Ξένη ταινία
«Προμηθέας»
(Prometheus)
Star, 22.00
Η ομάδα του διαστημοπλοίου «Προμηθέας» έρχεται αντιμέτωπη με τον τρόμο σε άγνωστους πλανήτες. O Ρίντλεϊ Σκοτ «επιστρέφει» στο δικό του «Αλιεν» (1979), αλλά το αποτέλεσμα είναι πολύ κατώτερο. Με τους Μάικλ Φασμπέντερ, Νούμι Ράπας κ.ά. (ΗΠΑ / Αγγλία, 2012, 113′)

HeliosPlus