Ελληνικές σειρές

«Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»
Alpha, 21.00
Ο Νικήτας κι η Στέλλα ανησυχούν, γιατί ο ιδιοκτήτης σκέφτεται να πουλήσει το σπίτι. Κι ενώ στην αρχή ελπίζουν πως ο υποψήφιος αγοραστής θα τους αφήσει να συνεχίσουν να μένουν μέσα, γρήγορα καταλαβαίνουν πως τελικά δεν θα γλιτώσουν την μετακόμιση. Με αφορμή μια κουβέντα πάνω σε μια ταινία δράσης, παλιά απωθημένα του Μηνά και σκέψεις καλά κρυμμένες βγαίνουν στο φως και προκαλούν θυμηδία στη Βούλα. Αλλά όσο τρελό κι αν ακούγεται το όνειρο του αγαπημένου της, οφείλει να το υποστηρίξει. Ή τουλάχιστον να προσποιηθεί ότι το κάνει. Η Μαρίνα και η ανύπαντρη φιλενάδα της, η Λίτσα, γράφονται σε σχολή ιστιοπλοΐας με την ελπίδα πως θα γνωρίσουν πιθανούς γαμπρούς. Ο Ηλίας προσπαθεί να αποτρέψει τη Μαρίνα, σίγουρος πως για άλλη μια φορά το όλο εγχείρημα θα καταλήξει σε φιάσκο.
«Μάλιστα, Σεφ!»
Mega, 22.00
Η Χριστίνα, ιδιοκτήτρια πλέον του Chez Philippe, αποφασίζει να βάλει στο μενού πιάτα με σούσι, το οποίο λατρεύει. Για τον σκοπό αυτό, προσλαμβάνει έναν Γιαπωνέζο σεφ, που δεν μιλάει λέξη ελληνικά. Ο Βασίλης διαφωνεί με το σούσι στο γαλλικό εστιατόριο και θα κάνει τα πάντα για να τρικλοποδιάσει τον Γιαπωνέζο και να τον ξεφορτωθεί. Η λύση όμως, θα έρθει από τη Χριστίνα, που ξαφνικά αποκτά μια περίεργη αλλεργία. Η Νάντια, βλέποντας τον Κωστή αγχωμένο για τη γνωριμία με τους γονείς της, ακυρώνει τη συνάντησή τους. Ο πατέρας της ανησυχεί και αρχίζει να την παρακολουθεί. Μέσα από απανωτές παρεξηγήσεις, ο πατέρας της Νάντιας θα πιστέψει ότι ο αγαπημένος της κόρης του είναι ο Μάνθος. Και ακόμη χειρότερα, ότι την απατάει με τη Σίσσυ. Οξύθυμος καθώς είναι, θα επιτεθεί στον Μάνθο και θα τον κάνει τόπι στο ξύλο.
Ξένη ταινία

«Η Τιτανοµαχία» (Clash of the titans)
STAR, 21.00
Ο απόλυτος αγώνας για εξουσία και δύναμη στρέφει τους ανθρώπους ενάντια στους βασιλείς και τους βασιλείς ενάντια στους θεούς. Ο πόλεμος όμως ανάμεσα στους ίδιους τους θεούς μπορεί να καταστρέψει τον κόσμο. (ΗΠΑ, Βρετανία, 2010, 93′)