Ελληνική σειρά
«Ταμάμ»
ΑΝΤ1, 22.15
Ο Μετίν, έξαλλος με την αποκάλυψη της σχέσης του Τζεμ και της Ελλης, διώχνει τα παιδιά από το σπίτι και εκείνα καταλήγουν να κοιμούνται στο μπαρ του Τεό. Η Μυρτώ, μπερδεμένη ανάμεσα στην αγάπη της για τον Μετίν αλλά και στην αγάπη της για τα παιδιά, δεν ξέρει πώς να αντιδράσει. Προσπαθεί να μαλακώσει τον Μετίν αλλά η Γιλντίζ φροντίζει να πυροδοτεί συνεχώς τον θυμό του. Η Ελλη ζητάει ευθύνες από τη Μυρτώ και εκείνη την κατηγορεί ότι εγωιστικά καταστρέφει όλη την οικογένεια. Το ποτήρι ξεχειλίζει όταν ο Μετίν αποφασίζει να στείλει την Ντιλέκ με τη γιαγιά της στην Τουρκία. Η Μυρτώ μάταια προσπαθεί να του αλλάξει γνώμη. Δεν τον αναγνωρίζει πια. Είναι έτοιμη να τον εγκαταλείψει.


Ξένες ταινίες
«Το χρίσµα»
(Animal kingdom)

ΕΡΤ1, 22.00
Μετά τον θάνατο της μητέρας του, ο 17χρονος Τζέι μετακομίζει στο σπίτι της γιαγιάς και των θείων του, οι οποίοι είναι μπλεγμένοι σε ληστείες και διακίνηση ναρκωτικών. Πολύ σύντομα θα παγιδευτεί ανάμεσα στα συμφέροντα της οικογένειας και στις πιέσεις της αστυνομίας. (Αυστραλία, 2010, 112′)
«Hell boy II: η χρυσή στρατιά»
(Hell boy II: the golden army)

Star, 22.00
Επειτα από μια μακρά περίοδο ανακωχής ανάμεσα στους ανθρώπους και το αθέατο βασίλειο της Μπεθμόρα, οι δύο κόσμοι έρχονται αντιμέτωποι σε ένα ξέσπασμα χωρίς προηγούμενο. Ενας αδίστακτος δυνάστης συγκεντρώνει μια πανίσχυρη στρατιά από πλάσματα του Κάτω Κόσμου και κηρύσσει τον πόλεμο στην ανθρωπότητα. Ο γεννημένος στις φλόγες της κόλασης δαίμονας Hellboy και η ομάδα του καλούνται να σώσουν τη Γη από την ανταρσία. (ΗΠΑ, 2008, 117′)

HeliosPlus