Ελληνική σειρά
«Daddy cool»
ΑΝΤ1, 22.15
Ο Μάξιμος βλέπει την Αγγέλα με τον Μπόγρη σε έναν αγώνα της Μπιλμπάο και χάνει τελείως την μπάλα. Η ιδέα ότι η Αγγέλα τον παράτησε για μπασκετμπολίστα τον σκοτώνει. Το ρίχνει στο ποτό και στον Μαζωνάκη με αποτέλεσμα στο τέλος να μείνει μόνος του.


Ξένες σειρές
«The mentalist»
Star, 21.00
Ο Πάτρικ και η Τερέζα αναλαμβάνουν μια επικίνδυνη αποστολή και για να την ολοκληρώσουν φτάνουν στη Βηρυτό. Εκεί θα πρέπει να συνεργαστούν με μια παλιά τους γνώριμη, τη γοητευτική Ερικα Φλιν. Η Ερικα συμφωνεί να βοηθήσει τις έρευνες του FBI με αντάλλαγμα να λάβει αμνηστία για τα δικά της εγκλήματα.
«Μαύρες χήρες»
ΕΡΤ2, 21.40
Ο γάμος της Κίρσι δεν εξελίσσεται παραμυθένια. Ο Μπούντα μοιάζει να θριαμβεύει, αφού καταστρέφει τα στοιχεία και παγιδεύει τον Πέτρι. Δεν ξέρει όμως ότι ο Γιούκα ερευνά πολύ επισταμένα για το αν ο Μπούντα θα μπορούσε να βλάψει την κόρη του.
«House of cards»
Mega, 00.20
Η Κλερ είναι ακόμη στη Νέα Υόρκη με τον Ανταμ αλλά τελικά θα επιστρέψει. Ο Αντεργουντ καλεί τη Ζόι στο σπίτι του για να της επιβεβαιώσει πως η σχέση τους θα είναι επαγγελματική. Από το ύφος του καταλαβαίνουμε πως η νεαρή Ζόι έχει γλιτώσει κάποιο άγριο ξέσπασμά του, προς το παρόν. Το ποτήρι για τον βουλευτή Ρούσο δεν έχει πάτο, ο οποίος έχει παραδοθεί και πάλι στην εξάρτησή του. Σε άθλια κατάσταση θα επισκεφθεί την πρώην σύζυγό του. Ο Φρανκ θα τον παραλάβει αργότερα από το αστυνομικό τμήμα και θα τον κεράσει ένα ακόμη ποτό.

HeliosPlus