Ελληνική σειρά
«Δίδυμα φεγγάρια»
ΑΝΤ1, 20.00
Η απόπειρα της Ελισάβετ να μιλήσει στην Αγάπη πέφτει στο κενό. Η Αγάπη τής γυρνά την πλάτη και φεύγει. Υπάρχει όμως ένας τρόπος βγάλει χρήματα η Ελισάβετ από τη συγγένειά της με την αδελφή της και η δαιμόνια Λίτσα, που έχει βρει το πώς, της τον προτείνει. Η Αμαλία φτάνει στα όριά της και είναι έτοιμη να ζητήσει διαζύγιο από τον Παύλο.
Ξένες ταινίες
«Κόκκινη αυγή»


(Red dawn)
Star, 22.00
Οι ανυποψίαστοι πολίτες της περιοχής Σπόκεϊν στην Ουάσιγκτον ξυπνούν ένα πρωί αντικρίζοντας αλεξιπτωτιστές οι οποίοι πέφτουν από τον ουρανό σε μια αιφνιδιαστική επίθεση κατά των Ηνωμένων Πολιτειών. Σύντομα ολόκληρη η πόλη είναι υπό τον έλεγχο του εχθρού. Μια ομάδα όμως θαρραλέων εφήβων αποφασίζει να αγωνιστεί ξεκινώντας έναν σκληρό πόλεμο εναντίον των επιδρομέων με σκοπό να πάρουν πίσω την πόλη τους –και την ελευθερία τους. Ριμέικ της κλασικής ταινίας δράσης του 1984, που είχε σκηνοθέτη τον Τζον Μίλιους και πρωταγωνιστή τον Πάτρικ Σουέιζι (ΗΠΑ, 2012, 86′)
«Εχθροί ξανά»


(A good man)
Σκάι, 24.00
Υστερα από μια σπουδαία καριέρα στις ειδικές δυνάμεις, που καταλήγει όμως σε καταστροφή, ο Αλεξάντερ εγκαταλείπει την επικίνδυνη ζωή του και αποφασίζει να γίνει διαχειριστής σε ένα συγκρότημα κατοικιών. Οταν όμως η ζωή μιας οικογένειας εκεί απειλείται από μια συμμορία εγκληματιών, το παρελθόν του έρχεται να τον στοιχειώσει. Ενας παλιός εχθρός που θέλει να πάρει την εκδίκησή του, αλλά και μια μάχη μέχρις εσχάτων με ρωσική και κινεζική συμμορία του υποκόσμου θα φέρουν τον Αλεξάντερ στα όριά του. (ΗΠΑ, 2013, 100′)

HeliosPlus