Ξένη σειρά



«Elementary»
Σκάι, 23.15
Ο Σέρλοκ και η Γουάτσον ερευνούν έναν φόνο που εκ πρώτης όψεως μοιάζει με περιστατικό οδικής βίας. Τα πάντα όμως αλλάζουν όταν θα μάθουν περισσότερα για το θύμα και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του. Η μητέρα της Τζόαν ανακαλύπτει ότι ο αδελφός τής Τζόαν απατά τη σύζυγό του.
Ξένες ταινίες



«Σύζυγος για ενοικίαση»
(Just go with it)
Mega, 22.00
Ο Ντάνι είναι ένας πλαστικός χειρουργός που θέλει να φλερτάρει ελεύθερα χωρίς δεσμεύσεις, όμως χρησιμοποιεί ένα «αθώο» ψέμα για να πετύχει τον στόχο του: φοράει βέρα και ας είναι ανύπαντρος. Οταν όμως γνωρίζει και ερωτεύεται μια πανέμορφη και μικρότερή του δασκάλα, αυτό το μικρό ψέμα θα αρχίσει να τον τρώει. Αντί να παραδεχθεί την αλήθεια, αποφασίζει να εφεύρει μια σύζυγο με την οποία υποτίθεται ότι σύντομα θα χωρίσει για χάρη της δασκάλας. Τον ρόλο της δήθεν συζύγου αναλαμβάνει η επί χρόνια βοηθός του Ντάνι, η Κάθριν, μητέρα δύο παιδιών, τα οποία σύντομα αναγκάζονται να μπουν επίσης στο παιχνίδι καταλήγοντας σε ένα τρελό Σαββατοκύριακο στη Χαβάη. (ΗΠΑ, 2011, 117′)


«X-men η αρχή: Γούλβεριν»
(X-men origins Wolverine)
Star, 22.00
Ο Χιου Τζάκμαν επιστρέφει στον ρόλο που τον έκανε διάσημο, αυτόν του Γούλβεριν: του ατίθασου πολεμιστή με τις γενετικά ενισχυμένες αισθήσεις, που συγκρίνονται μόνο με αυτές των ζώων και τις πρωτοφανείς θεραπευτικές ικανότητες που μπορούν να γιατρεύουν οποιοδήποτε τραύμα. Η ταινία εκτυλίσσεται χρόνια προτού ο Γούλβεριν ενωθεί με τους X-Men, την περίοδο που δούλευε ως επαγγελματίας δολοφόνος. (ΗΠΑ, 2009, 97′)

HeliosPlus