Ελληνική ταινία
«Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα»
ΑΝΤ1, 20.00
Μία από τις πιο κλασικές ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου έρχεται έγχρωμη για πρώτη φορά στον ΑΝΤ1. Αν αναρωτιέστε τι χρώμα ήταν τα φορέματα της Ελενίτσας (Μάρω Κοντού) και το καπελάκι του κ. Αντωνάκη, τότε παρακολουθήστε την ταινία έγχρωμη σε πρώτη προβολή.
Εκποµπή υγείας



«My life»

Mega, 14.50
Η διατροφική αξία των παραδοσιακών πασχαλινών εδεσμάτων μπαίνει στο μικροσκόπιο της εκπομπής με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη. Καλεσμένες είναι η σεφ-συγγραφέας Μυρσίνη Λαμπράκη και η ζαχαροπλάστρια Εβίτα Παπαχαραλάμπους.
Ψυχαγωγική εκποµπή



«Στην υγειά µας, ρε παιδιά»

Alpha, 21.00
Μια ξεχωριστή εκπομπή, αφιερωμένη στον λαϊκό συνθέτη Γιώργο Ζαμπέτα, παρουσιάζει ο Σπύρος Παπαδόπουλος. Διαχρονικές επιτυχίες του ερμηνεύουν οι Πίτσα Παπαδοπούλου, Κώστας Μακεδόνας, Κατερίνα Κούκα, Παμπίνα Κοντέα και Αρης Καμπανός. Στο μουσικό μέρος της βραδιάς συμμετέχουν η Συμφωνική Λαϊκή Ορχήστρα Εν Χορδώ από την Πάτρα, η οποία αποτελείται από 45 μουσικούς με τα μπουζούκια τους, μικρά παιδιά και φοιτητές, αλλά και η Παιδική Χορωδία του Σπύρου Λάμπρου.
Ξένες ταινίες
«Τζουµάντζι»
(Jumanji)
Mega, 21.00
Φυλακισμένος επί μια 25ετία σε ένα επιτραπέζιο παιχνίδι ονόματι «Τζουμάντζι» ένας άνδρας (Ρόμπιν Γουίλιαμς) ελευθερώνεται. Και ακολουθεί το σώσε! (ΗΠΑ, 1996, 104′)
«Γυναίκες έτοιμες για όλα»
(We want sex / Made in Dagenham)


ΕΡΤ2, 21.00
H Ρίτα Ο’ Γκρέιντι είναι σύζυγος, μητέρα και εργάτρια στο εργοστάσιο της Ford, αλλά θα γίνει και η φωνή πολλών γυναικών της γενιάς της όταν αποφασίζει να διεκδικήσει το αυτονόητο. Εχοντας ανακαλύψει ότι οι άνδρες πληρώνονται περισσότερο από τις γυναίκες για την ίδια ακριβώς εργασία, αποφασίζει να απαιτήσει τη μισθολογική ισότητα και τα καταφέρνει. (Αγγλία, 2010, 108′)

HeliosPlus