Ποδόσφαιρο, Σούπερ Λιγκ
ΑΕΚ – Ολυµπιακός
Novasports 1, 19.30
Στο ΟΑΚΑ υποδέχεται η ΑΕΚ τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, ο οποίος αν κερδίσει αυτόν τον αγώνα θα χρειάζεται ακόμη μία νίκη για την εξασφάλιση του πρωταθλήματος και μαθηματικά.
Ενηµερωτική εκποµπή



«My life»

Mega, 14.50
Στο διαχρονικό και πάντα επίκαιρο ερώτημα «Τι είναι ευτυχία;» επιχειρεί να απαντήσει ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης φιλοξενώντας επιστήμονες διαφορετικών ειδικοτήτων, οι οποίοι μιλούν για την ευτυχία «μέσα από τα μάτια της επιστήμης». Επίσης, καταρρίπτονται μύθοι όπως ότι το χρήμα, τα υλικά αγαθά και τα παιδιά φέρνουν πάντα την ευτυχία.
Ξένες ταινίες
«Καρδιές του φθινοπώρου»
(Emotional arithmetic)

Alpha, 13.15
Το 1945 ο Τζέικομπ Μπρόνσκι καταφέρνει να πάρει υπό την προστασία του δύο ανήλικα παιδιά που βρίσκονται σε στρατόπεδο συγκέντρωσης, τη Μέλανι και τον Κρίστοφερ. Σαράντα χρόνια μετά και ενώ η Μέλανι πιστεύει πως είναι νεκρός, ανακαλύπτει ότι ο Τζέικομπ ζει και του προτείνει να ζήσει στην οικογενειακή της φάρμα στον Καναδά. Ο Τζέικομπ ανταποκρίνεται στην πρόσκληση, όμως μαζί του θα φέρει και τον Κρίστοφερ. Η συνάντηση των τριών θα ξεκλειδώσει μνήμες από το παρελθόν, αλλά θα υπενθυμίσει και κάποιες εκκρεμότητες… (Καναδάς, 2007, 92′)
«Πώς να χωρίσετε σε 10 ημέρες»
(How to lose a guy in ten days)
ΑΝΤ1, 22.45
Ο Μπέντζαμιν Μπάρι (Μάθιου Μακ Κόναχι), προϊστάμενος διαφημιστικής εταιρείας και ορκισμένος γυναικοκατακτητής, ισχυρίζεται ότι μπορεί να κάνει μια γυναίκα να τον ερωτευθεί τρελά μέσα σε μόλις δέκα ημέρες, ενώ η δημοσιογράφος Αντι Αντερσον (Κέιτ Χάντσον) αναλαμβάνει να γράψει ένα άρθρο με τίτλο «Πώς να χωρίσετε σε 10 ημέρες». Η γνωριμία τους σε ένα μπαρ θα είναι καταλυτική και γεμάτη απολαυστικά απρόοπτα. (ΗΠΑ, 2003, 116′)

HeliosPlus