Ελληνική σειρά
«Οι συμμαθητές»


ΑΝΤ1, 22.15
Τα επεισοδιακά γεγονότα στην εκδήλωση προς τιμήν της Τατιάνας δημιουργούν πρόβλημα στη δημόσια εικόνα της Κούλντογκ και ο Αριστείδης αναθέτει στην Ιριδα να σώσει την εικόνα της εταιρείας. Η Βάλια στέκεται στο πλευρό του Παύλου στην προσπάθειά του να ξεμπλέξει τη γυναίκα του από τις κατηγορίες.
Ξένη σειρά
«Unforgettable»
Mega, 01.30
Ενας επαγγελματίας κυνηγός φαντασμάτων βρίσκεται νεκρός σε ένα εγκαταλελειμμένο σανατόριο. Η έρευνα ξεκινά από τους πελάτες του δολοφονηθέντος και η Κάρι δέχεται επίθεση και βρίσκεται παγιδευμένη σε ένα υπόγειο με μια άλλη γυναίκα.
Ξένες ταινίες



«Οικογένεια Μίλερ»


(We ‘re the Millers)
Star, 21.45
Ο έμπορος μαριχουάνας Ντέιβιντ Μπερκ βρίσκεται σε δύσκολη θέση καθώς του κλέβουν όλη την «πραμάτεια» με αποτέλεσμα να είναι χρεωμένος στον μεγαλοπρομηθευτή του. Για να καταφέρει να ξεχρεώσει και να μείνει ζωντανός υπάρχει μόνο ένας τρόπος: πρέπει να φέρει λαθραία από το Μεξικό ένα μεγάλο φορτίο. Εχει καταστρώσει το τέλειο σχέδιο. Επιστρατεύει μια σέξι, κυνική στρίπερ, μια πιτσιρίκα που το έχει σκάσει από το σπίτι της, και έναν νεαρό παρθένο, για να φτιάξει την οικογένεια Μίλερ! (ΗΠΑ, 2013, 101′)
«Η εξέγερση»


(Battle in Seattle)
Alpha, 01.15
Τον Νοέμβριο του 1999 χιλιάδες διαδηλωτές και ακτιβιστές πλημμυρίζουν τους δρόμους του Σιάτλ για να διαμαρτυρηθούν ενάντια στη Σύνοδο του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου. Μια ομάδα διαδηλωτών βρίσκει την ευκαιρία να μετατρέψει την ειρηνική διαδήλωση σε κοινωνική εξέγερση. Πολύ σύντομα η πόλη θα παραδοθεί στο χάος, θα παραλύσουν τα πάντα και θα κηρυχθεί σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης. (ΗΠΑ / Καναδάς / Γερμανία, 2007, 90′)

HeliosPlus